Cancan

Zannidache, un personaj controversat – ce nume real și orientare sexuală are trapper-ul

Publicat: 20 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zannidache un personaj controversat - ce nume real și orientare sexuală are trapper-ul
Zannidache are alt nume real în buletin

Zannidache i s-a prezentat lui Alex Velea folosind alt nume decât cel real. Într-un podcast, Zanni a dezvăluit care este numele său adevărat, cât și motivul pentru care l-a “ascuns”.  Cu banii câștigați la Survivor, artistul și-a împlinit cel mai mare vis.

Zannidache iese în evidență atât prin comportament, dar și prin aspectul fizic. Tânărul spune ce gândește fără să stea prea mult pe gânduri și fără să-i pese ce crede lumea. În trecut, trapper-ul s-a asociat cu Emil Rengle, ceea ce i-a făcut pe mulți să presupună că e gay.

Zannidache are alt nume real în buletin

Zanni are o poveste de viață impresionantă și se descrie ca fiind o persoană sinceră și asumată. Cu toate acestea, după terminarea competiției Survivor, acesta a mărturisit că și-a cam mințit fanii pe parcursul competiției. Prima dată, acesta s-a prezentat lui Alex Velea ca Zannidache Hubert Edmond. Cu toate acestea, numele lui real este altul.

„Nu am vrut să-mi spun niciodată numele real pentru că-mi era frică să nu mi se dea unfriend pe Facebook. Zanidache Robert Edmond! Și Hubert înseamnă Robert în ”nemțește” și l-am dat așa, mai pe… Să nu-mi zică lumea Robi. În buletin, numele de familie este cu un ”n”, Zanidache, dar am pus eu cu doi ”n”. Lumea îmi zicea Zani și mi-a plăcut mie cu doi de ”n”, că era prea sărăcăcios așa, vizual.” a dezvăluit tânărul artist într-un podcast

Ce orientare sexuală are trapper-ul

Până acum, Zannidache nu a avut nici o relație serioasă. Având în vedere asociația cu Emil Rengle, dar și aspectul său fizic, mulți oameni și-au pus întrebări cu privire la sexualitatea artistului. Chiar dacă unii sunt de părere că Zanni este gay, acest lucru s-a dovedit a fi fals.  În cadrul emisiunii În Oglindă, prezentată de Mihai Ghiță, câștigătorul Survivor a fost întrebat dacă dorește să aibă copii și să își întemeieze o familie. Fără să stea deloc pe gânduri, Zannidache a răspuns că da, dar momentan nu are o relație. De asemenea, spectatorii emisiunii Survivor știu deja că Zanni a avut o relație mai specială cu Ana Porgras, care din păcate s-a terminat destul de urât.

Tot recent, într-un videoclip postat luna trecută pe YouTube, Zanni a specificat clar că nu este gay. Acest lucru s-a întâmplat în cadrul unui videoclip în care el și o altă YouTuber-iță se jucau Smash or Pass.

“ Eu nu ți-am dat ție smash că ai fi genul meu. Dar arăți bine, iar smash-ul ăla a fost doar dovada că nu sunt gay, știi?” a spus Zannidache, in cadrul acestui videoclip

La rândul ei, fata din videoclip și-a amintit că ea și Zanni au făcut match pe Tinder, cu ceva timp înainte de a fi cunoscuți.

După Survivor, Zanni și-a îndeplinit cel mai mare vis

La competiția Survivor, artistul a câștigat marele premiu de 50.000 de euro.Întors în țară, Zanni și-a cumpărat propria casă, astfel împlinindu-și cea mai mare dorință. Imediat după a ceea, tânărul le-a prezentat fanilor săi noua locuință printr-un filmuleț postat pe YouTube. În prezent, acest video are peste 56.548 de vizionări. În comentarii, fanii îl felicită pe tânăr pentru această realizare și îi mulțumesc artistului că împărtășește cu ei fiecare moment important din viața sa.

Chiar și după finalizarea competiției, Zannidache și Sebastian Chitoșcă au rămas buni prieteni. Aceștia au filmat împreună mai multe video-uri pentru YouTube. Într-unul dintre aceste video-uri, postat luna trecută, cei doi faimoși reacționau la comentarii de hate. În cadrul acestui video, Zanni le-a transmis fanilor lui de pe rețelele de socializare că îi iubește foarte mult, deși nu le spune asta prea des. În cel mai nou vlog, tânărul trapper își ia fanii la prima oră de condus. Așadar, Zannidache are un nume real diferit în buletin, și este clar ca lumina zilei că îi plac femeile, ca drept dovadă că își dorește să fie tată într-o bună zi.

Adauga un comentariu