Sport

Dinamo a scăpat de retrogradarea directă, dar Mario Nicolae acuză: „Se dorește distrugerea clubului!”

Publicat: 10 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dinamo a scăpat de retrogradarea directă dar Mario Nicolae acuză Se dorește distrugerea clubului
Dinamo a obținut a patra victorie la rând, 2-0 cu Hermannstadt și s-a salvat de la retrogradarea directă.

Dinamo a obținut a patra victorie la rând, 2-0 cu Hermannstadt și s-a salvat de la retrogradarea directă. Două penalty-uri ale lui Anton au scris istoria meciului.
În urma acestui rezultat, Dinamo se poziționează pe al cincilea loc din play-out, cu 27 de puncte.
Directorul sportiv al ”câinilor roșii” este de părere că mai multe voci din fotbalul românesc și-ar fi dorit ca formația alb-roșie să dispară din primul eșalon al României.

Mario Nicolae consideră că Dinamo se află pe o pantă ascendentă

Dinamo a scăpat de retrogradarea directă, iar Mario Nicolae consideră că echipa se află pe o pantă ascendentă.

”Numai noi știm ce am îndurat până în momentele astea la Dinamo, ce greu a fost și ce greu e în continuare și d-asta trebuie să ne plecăm pălăria în fața lor, pentru că băieții ăștia sunt niște eroi și există în continuare tensiune foarte mare la echipă pentru că o frustrare foarte mare, s-a acumulat foarte mare oboseală în timpul ăsta, nervi.
Partea financiară, viitorul clubului îi afectează foarte mult psihicul jucătorului. A fost nevoie de prima victorie ca să se descătușeze băieții și de acolo lucrurile s-au legat altfel. Simțim că se dorește distrugerea clubului Dinamo. Se simte tensiunea asta foarte mare din toate părțile ca Dinamo să dispară și iată că dezamăgim foarte mulți oameni. Dinamo respiră un aer bun, curat, de munte”, a declarat Mario Nicolae la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

Dinamo vrea să câștige Cupa României

Oficialul dinamoviștilor susține că Dinamo încă se gândește la Cupa României, dorită și de Dușan Uhrin, după ce a pierdut în primul tur al semifinalei cu Astra, cu scorul de 0-1:

”Ne dorim foarte mult să ajungem să jucăm finala, ne dorim foarte mult trofeul pentru fani. Mister Uhrin chiar își dorește continuitate și nu e genul de om să fi venit ca să aibă de unde să plece”.

Returul cu Astra din semifinalele Cupei României se joacă marți, de la 20:15, iar partida va fi transmisă pe Digi Sport.

Adauga un comentariu