Cancan

Dinu Maxer are o relație bună cu mama lui, în prezent. Părinții artistului au divorțat când el era mic

Publicat: 26 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dinu Maxer are o relație bună cu mama lui în prezent. Părinții artistului au divorțat când el era mic
Dinu Maxer este în bune relații cu mama sa în prezent, după ce mulți ani a negat dragostea maternă

Dinu Maxer a readus în discuție ce relație are în prezent cu mama lui, care a lipsit din viața lui încă din copilărie. Când interpretul era copil, părinții lui au divorțat iar el a rămas în grija tatălui său. Mai mult, povestea s-a repetat acum pentru copiii lui Dinu Maxer, care a divorțat în urmă cu un an de Deea.

Puțină lume știe, dar părinții lui Dinu Maxer au divorțat când el era mic. Artistul a crescut cu tatăl lui și, de-a lungul timpului, s-a ferit să povestească despre mama lui. Recent, acesta a deschis acest subiect, vorbind despre relația defectuoasă a părinților săi divorțați și cum s-a răsfrânt asupra sa.

Dinu Maxer are o relație bună cu mama lui

Dinu Maxer a povestit, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, despre cum a fost perioada în care a negat iubirea maternă, aflându-se între cei doi părinți ai săi, atât înainte, cât și după divorț. După ce mama sa s-a recăsătorit, acesta a observat că cel care i-a devenit mamei sale soț a schimbat-o mult, drept pentru care i-a și mulțumit, asta pentru că mama sa a trăit multă vreme prin prisma frustrărilor adunate odată cu divorțul.

„Mama, într-adevăr, nu a existat pentru mine câțiva ani. Am negat dragostea maternă, iar după aceea mi-a fost foarte greu, când am recâștigat omul. Ea a trăit foarte mult prin prisma acelui divorț, iar frustrările ei, eu le simțeam mai ales când vorbeam cu ea. În momentul în care mama a redevenit un alt om, eu i-am spus și actualului ei soț că a schimbat-o și că îi mulțumesc foarte mult”, a precizat Dinu Maxer.

Însă declarațiile artistului au fost înțelese greșit, drept pentru care Dinu Maxer a revenit asupra subiectului, recent, într-o altă emisiune. Pentru a nu se înțelege că și în prezent relația cu mama sa e una tumultuoasă, artistul de ani a revenit cu câteva precizări.

„Au fost înțelese greșit lucrurile. M-a durut atât pe mine, cât și pe mama, fiindcă într-adevăr, eu am avut o viață tumultuoasă. Nu aș fi reamintit-o, nu aș fi scos-o la iveală, deoarece am observat o similitudine. Andreas, în clasa a V-a, semestrul I, părinții lui au divorțat, eu și Deea, ce s-a întâmplat identic în viața mea”, a declarat artistul.

Dinu Maxer, crescut de tată după divorț

Dinu Maxer mai spune că, deși și-a dorit să nu se ajungă la divorț, a conștientizat că este mai bine așa, astfel încât cei doi copii ai săi să crească într-un mediu prielnic dezvoltării lor și cu ambii părinți implicați. Artistul a crescut mai mult cu tatăl și spune că nu avrea ca prin asta să treacă și copiii lui.

„Eu am fost total împotriva acestui divorț până când am acceptat, am înțeles motivele și am zis că mergem înainte cu zâmbetul pe buze și să avem custodie comună a copiilor, un alt lucru pe care am încercat să-l fac luptând cu cutumele trecutului, în care eu a trebuit să aleg între părinți. Eu, la un moment dat, copil fiind, a trebuit să decid cu cine rămân și am rămas cu tatăl și să întrerup, cumva, acest război”, a mai spus Dinu Maxer.

Adauga un comentariu