Actualitate

Tatăl lui Dinu Maxer a murit. Bărbatul a fost răpus de cancer, după mulți ani de suferință

Publicat: 14 ian. 2022
Tatăl lui Dinu Maxer a murit
Dinu Maxer este în doliu și își plânge tatăl răpus de cancer

Tatăl lui Dinu Maxer a murit, răpus de cancer, astfel că îndrăgitul artist trece prin momente cumplite după pierderea părintelui. Extrem de îndurerat, fostul lider al trupei Axxa i-a dedicat câteva rânduri emoționante. Mai mult de atât, Dinu Maxer a mai precizat că tatăl său urma să împlinească 75 de ani peste două luni.

Cunoscutul artist Dinu Maxer este în doliu și trece prin momente nespus de dureroase. Cântărețul a anunțat pe rețelele de socializare că și-a pierdut tatăl în urmă cu puțin timp. Mai mult, Dinu Maxer a scris și un omagiu în amintirea părintelui său, care i-a emoționat puternic pe cei cunoscuți dar și pe fani.

Tatăl lui Dinu Maxer a murit

Atât Dinu Maxer cât și soția sa, Deea, trec prin clipe teribile după ce a primit o lovitură extrem de grea. Tatăl lui Dinu, în vârstă de 74 de ani, a decedat fulgerător. Cântărețul nu își poate reveni din șoc, de când a aflat că părintele lui nu mai este printre noi. Cu ultimele puteri, Dinu Maxer a scris câteva rânduri în memoria tatălui său, pe rețelele de socializare.

„A fost până azi un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată, și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea să le împărtășesc cu voi despre tatăl meu. Mi-l amintesc ținându-mă de șaua de la bicicleta sau stând cu mine când studiam la acordeon, apoi îmi amintesc că s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orgă… A fost și dur cu mine în adolescență când mă pregăteam pentru treapta I sau pentru admiterea la Medicină. Mi-l amintesc în sală la primul meu spectacol și apoi bucurându-se când devenisem cunoscut… Dezamăgit că am lăsat Medicina, dar mulțumit că eram fericit cu viața mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicală – acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lăuda sau felicita! Ne uitam mereu la meciuri împreună! Aveam aceeași echipa favorită – Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech în 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante împreună. L-am văzut apoi dedicându-se total celor doi frați ai mei – făcând și pentru ei tot ce putea… dovedindu-mi că nu era doar pentru mine un tată perfect!”, a scris artistul pe contul de socializare.

Tatăl artistului avea cancer

Dinu Maxer a dezvăluit că tatăl lui s-a luptat timp de acum 14 ani cu o boală incurabilă, fiind nevoit să stea tot timpul prin spitale. În ultima vreme, bărbatul își luase în serios rolul de bunic și le făcea toate poftele nepoților, ori de câte ori avea ocazia. Peste două luni, bărbatul urma să împlinească 75 de ani, însă destinul a făcut ca anul acesta să aniverseze în ceruri.

„A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostată! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul! Apoi a venit Andreas în viața lui… A încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care sta cu el la orice oră din zi sau din noapte… Îi dădea dulciuri când îl lăsam la el, spunându-ne «Vreau să-și amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!».

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani… Dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței, pe care i-a văzut crescând! Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”, a mai scris Dinu Maxer.
Adauga un comentariu