Prima pagină » Cancan » Dinu Maxer se însoară cu Magdalena Chihaia. Primele imagini cu inelul de logodnă

Dinu Maxer se însoară cu Magdalena Chihaia. Primele imagini cu inelul de logodnă

11 iun. 2024, 14:01,
BZI.ro, în Cancan

Dinu Maxer se însoară la vârsta de 50 de ani, acesta cerând-o de soție pe iubita sa, Magdalena Chihaia, în vacanță la Veneția. Cei doi sunt împreună de un an, iar relația lor a evoluat foarte frumos. Reamintim că Dinu Maxer a divorțat de Deea, mama copiilor săi, la începutul anului trecut.

Dinu Maxer a decis să ducă relația cu Magdalena Chihaia la un nou nivel. Artistul, în vârstă de 50 de ani, și-a cerut iubita de soție, în Veneția, în timp ce se plimbau cu gondola. Cântărețul a povestit pe rețelele de socializare cum a decurs cererea în căsătorie, fericit că iubita sa a acceptat, potrivit Unica.

Dinu Maxer se însoară cu Magdalena Chihaia

Dinu Maxer și-a refăcut viața în brațele Magdalenei Chihaia, după divorțul de Deea Maxer. Acum, se pare că artistul a simțit că iubita lui este femeia care îl poate face cu adevărat fericit, astfel că a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de soție. Iar momentul nu putea fi decât unul inedit, plin de romantism.

Astfel, Dinu a profitat de călătoria pe care a făcut-o cu Magdalena la Veneția, unul dintre cele mai romantice orașe din lume, și i-a pus întrebarea. Evenimentul a avut loc chiar în timpul unei plimbări cu gondola, pe canalele Veneției.

Întrebarea a fost una cu adevărat specială, adaptată situației și locației în care cei doi se aflau.

„Vrei să fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?”, a întrebat-o Dinu Maxer pe iubita lui. Iar răspunsul Magdalenei Chihaia a fost unul prompt: „Da”.

Cei doi au împărtășit apoi imagini de la cererea în căsătorie cu fanii lor de pe rețelele de socializare, moment în care aceștia au putut vedea și primele imagini cu inelul pe care Dinu Maxer i l-a oferit partenerei sale.

Fiul lui Dinu Maxer s-a lansat în muzică

Fericirea lui Dinu Maxer este cu atât mai mare cu cât fiul lui, Andreas Maxer, s-a lanst în muzică, mergând pe urmele celebrului său tată. Adolescentul a lansat prima lui piesă împreună cu o fată numită Carla C. Videoclipul piesei „Colega cea nouă” a fost lansat deja pe Youtube, în urmă cu trei săptămâni, pe canalul lui Dinu.

În videoclip apar Andreas și Carla C, dar și Magdalena Chihaia, care se pare că s-a integrat în viețile copiilor pe care Dinu Maxer îi are din căsnicia cu Deea Maxer.

Magdalena joacă rolul unei profesoare care o prezintă pe colega cea nouă a lui Andreas, de care acesta se îndrăgostește pe loc. După divorțul părinților săi, Andreas a ales să locuiască cu tatăl lui, în timp ce surioara lui mai mică a rămas cu Deea.

Totuși, adolescentul nu este departe de mama lui, care și-a achiziționat un apartament în același bloc cu Dinu, pentru ca cei doi copii să crească împreună și să-și aibă alături albii părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *