Economic Local

Direcția Creșe Iași cumpără produse din carne și ouă de 100.000 de euro! Au fost depuse 7 oferte din partea furnizorilor

Publicat: 11 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Direcția Creșe Iași cumpără produse din carne și ouă de 100.000 de euro Au fost depuse 7 oferte din partea furnizorilor
Direcția Creșe, aflată în subordinea municipalității, asigură aprovizionarea celor 12 creșe din subordine

Cele 12 creșe aflate în subordinea Primăriei Iași vor fi aprovizionate prin intermediul unei noi proceduri de achiziții. Necesarul constă în carne de pui, mânzat și carne de curcan. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic

Direcția Creșe Iași, unitate subordonată Primăriei, continuă programul de achiziții. La finalul săptămânii trecute a fost lansată licitația pentru achiziția mai multor loturi compuse din ouă, carne și produse din carne. Valoarea estimată a procedurii este de 479.987 de lei, fără TVA, aproximativ 100.000 de euro. La licitație s-au prezentat următoarele societăți: Carpatis SRL, Fermador SRL, Saltemppo SRL, Cristim 2 Prodcom SRL, Vanbet SRL, Strungariu & Co Rigams LM SRL, Geocor Trade Imp- Exp SRL. Ofertele au intrat în etapa de evaluare. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Produsele vor fi furnizate celor 12 creșe din administrare.

„Nu se admit produse ce prezintă miros și gust străin de natura produsului, miros, gust sau pete de mucegai, conțin aditivi neautorizați de Ministerul Sănătății sau peste limitele admise, conțin corpuri străine peste limitele admise, sunt fabricate după tehnologii neavizate sanitar, sunt fabricate din materii prime neavizate sanitar, nu sunt conforme standardelor sau specificațiilor tehnice de produs”, se arată în caietul de sarcini.

Vor fi cumpărate tone de carne ce vor fi livrate la sediul fiecărei creșe

Direcția Creșe va da comenzi de două ori pe săptămână. Conform necesarului, Direcția Creșe va cumpăra 2.472 de kilograme de pui grill refrigerat, pulpe de pui cu os – 3.125 kilograme, piept de pui cu os – 5.010 kilograme, ficat de pui refrigerat – 1.880 kilograme, piept de curcan – 3.566 kilograme, pulpă de mânzat – 2.698 kilograme, șuncă de pui – 856 kilograme, ruladă de pui – 397 kilograme, ouă- 54.700 bucăți.

„Comenzile vor fi făcute de către magazionerele fiecărei creșe, de două ori pe săptămână, prim e-mail sau telefonic, în funcție de necesitățile fiecărei creșe, iar livrarea se va face la fiecare punct de lucru. Zilele de comandă se vor stabili în funcție de necesitățile fiecărei creșe, putând fi diferite de la o creșă la alta. Achizitorul nu are obligația de a comanda în fiecare lot întreaga cantitate de produse până la terminarea duratei contractului. Comenzile vor fi eșalonate, ferme, în funcție de necesități”, se mai arată în procedura documentației.

Primăria Iași a finalizat licitația pentru achiziția măștilor de protecție

Recent, municipalitatea ieșeană a finalizat licitația pentru achiziția unui număr 1.530.000 măști de protecție, care vor fi furnizate unităților de învățământ din sistemul preuniversitar. Dintr-un număr total de 19 oferte, a fost aleasă cea depusă de societatea Global Treat SRL, din Galați. Oferta finală are o valoare de 306.000 lei, fără TVA. Astfel, o mască va fi achiziționată la un preț de 0,2 lei. Societatea este administrată de Andrei Lisinschi, iar asociat majoritar este societatea Amz Star Impex SA.

Pentru elevii din clase 0 – IV, vor fi furnizate 980.000 de măști, de dimensiuni reduse, care să se potrivească cu fața elevilor. Pentru elevii din clasele V – XII se va asigura un necesar de 550.000 de măști. Produsele trebuie să aibă un termen de valabilitate de doi ani de la data producerii și de 12 luni de la data livrării. Măștile trebuie furnizate în termen de 30 de zile de la data semnării contractului.

Adauga un comentariu