Actualitate

Directorul Poștei Române spulberă zvonurile – anunț despre pensii: ,,Nimeni nu trebuie să-și facă griji”

Publicat: 28 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Directorul Poștei Române spulberă zvonurile - anunț despre pensii Nimeni nu trebuie să-și facă griji
Compania Naţională Poşta Română anunţă că pune la dispoziţie spaţiile de cazare din circuitul intern dedicate angajaţilor, pentru găzduirea populaţiei ţării vecine, refugiate în România

Valentin Ștefan, directorul Poștei Române, a anunțat că toți pensionarii vor avea pensiile în datele stabilite, nu vor exista întârzieri, în ciuda zvonurilor vehiculate în ultimele săptămâni.

„Nu știu ce se vehiculează în spațiul public, dar din punctul de vedere al Poștei Române, procesul de distribuire al pensiilor este în grafic. Nimeni nu trebuie să își facă griji.

Mobilizarea e în parametri normali, poștașii sunt oameni responsabili și serioși. Banii și documentația necesară pensiilor au ajuns cum trebuie, cu 3-4 zile înainte de prima zi de distribuire.

Noi primim 50% din suma necesară pentru distribuirea de pensii din aproximativ 4 miliarde de lei. E o procedura normală, așa-i primim tot timpul.

Noi lucrăm și luni, ne asigurăm că banii vor ajunge și cash în oficiile poștale astfel încât pe 2 decembrie va fi prima zi de distribuție a pensiilor”, a declarat directorul Poștei.

Adauga un comentariu