BZI LIVE

LIVE VIDEO – Discuție amplă despre problemele din trafic puse pe seama mașinilor-școală. Emil Forst, director Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere Iași, vorbește la BZI LIVE despre necesitatea unui poligon pentru viitorii șoferi – FOTO

Publicat: 04 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 05 aprilie 2021, începând cu ora 13:00, invitat în studioul BZI LIVE este Emil Forst, director Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere Iași, care va discuta despre necesitatea amenajării unui poligon la nivelul Iașului, care să constituie un centru modern de formare și testare pentru viitorii conducători auto. Multe dispute în trafic apar și din cauza mașinilor școlilor de șoferi care rulează cu viteză redusă în zonele intens tranzitate, îngreunând circulația pe principalele artere la orele de vârf.

De asemenea, supusă dezbaterii și controverselor este și legislația rutieră, în permanență modificată, iar specialistul va vorbi despre aspectele legislative sensibile pe care le remarcă. Un alt subiect va fi legat de examenul pentru obținerea permisiului de conducere. Este acesta prea facil ori, din contră, prea drastic? Care sunt secțiunile capcană ce pun cel mai frecvent în dificultate candidații? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspuns în cadrul emisiunii moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu