BZI LIVE

LIVE VIDEO – Discuție cu părintele Calistrat Chifan, invitatul permanent BZI LIVE, despre Înfricoșata Judecată de Apoi – FOTO

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Joi, 11 martie 2021, de la ora 12:30, are loc întânirea mult așteptată a credincioșilor cu părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași. În fiecare joi, părintele este invitat în emisiunea BZI LIVE, moderată de Roxana Caraiman. În ediția din această săptămâna îndrăgitul duhovnic va aborda tema Judecății de Apoi. Apocalipsa vorbeşte despre evenimentele sfârşitului lumii şi despre înfricoşata Judecată cu precădere în simboluri şi în ghicitură dar Sfinţii Părinţi au tâlcuit-o şi există o tradiţie autentică a Bisericii care ne vorbeşte şi despre semnele apropierii sfârşitului lumii şi despre Judecata de Apoi.

Va fi înspăimântătoare Judecata de Apoi? Când va veni și cum ni se va arăta Domnul? Cum ne va judeca faptele? Vom avea un trup nou cu totul ori va fi trupul cu care fiecare om a fost creat? Răspunsurile și învățăturile despre Infricoșata Judecată a lui Hristos le vom afla în emisiunea de joi, începând cu ora 12:30.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu