Bursa Barfelor

Ditamai telenovela penală din spatele afacerii cu cafea! Ingrediente: teroare, interlopi, bani

Publicat: 02 dec. 2022
Ditamai telenovela penală din spatele afacerii cu cafea Ingrediente teroare interlopi bani

La început de rubrică, babele bârfitoare țin să aducă niște lămuriri despre o afacere puturoasă cu cafea, din centrul târgului. De ceva timp, într-o zonă foarte bună a apărut o mașină franțuzească de nonculoare neagră, care vinde cică o cafea de calitate de care nimeni nu a mai auzit.

Franțuzoaica a fost înfiptă lângă o cafenea ce chiar cu asta de ocupă. Și treaba se pare că are succes, pentru că în fiecare zi este coadă, spre dezamăgirea ălora din cafenea. În încercarea de a liniști lucrurile de tot în zonă, patronii franțuzoaicei, niște interlopi din Hașcani, s-au gândit că ar trebui să acapareze zona. Așa că, în urmă cu câteva zile, s-au dus peste șefii de la cafenea să le explice că ar fi mai bine să vândă. Este un scenariu de anii ’90, care încă mai este folosit. Ăla cu cafeneaua s-a cam înmuiat, dar s-a ținut tare că nu vinde. Până la urmă, treaba a rămas cam încurcată, nu se știe ce urmează. Dacă tot au pomenit de interlopi, babele mai aduc o lămurire. Ăștia care au băgat milioane în franțuzoaică au o rețea de șuți bine pusă la punct care operează prin Espania și de aici și grosul lovelelor. Nimeni nu-i verifică, nu îi întreabă de unde au lovelele. Dar povestea nu se termină aici. Fără o legătură directă cu subiectul, în poveste apare și Cosmopolitul, interlopul cu sediu central pe lângă mitropolie. Pentru că are și el acțiuni cu șuți în Espania, s-a trezit că este încurcat de brigada din Hașcani. Pe înțelesul tuturor, i-au călcat teritoriul. Lucrurile nu puteau să rămână așa. S-a lăsat cu o cafteală de zile mari, neraportată la gabori. Pentru Cosmopolitul e cam 1-0.
Comentarii
  • Să trăiește hautoritățile stratului degeaba care nu-și face treaba (mare)! Păi mă fraților, unde e România lucrului bine făcut a lui Iohanus care si in campania electorală la primul mandat și la al doilea mandat și cu guvernul lui se dădea cu kurul de pământ că va iniția si propune, promulga el nustiu ce legi în asa fel încât să nu mai existe nimeni care să cu poată justifica tot ce are ilicit?! Unde sunt legile justiției de care se kăka pe el că le face el cu guvernul lui ??????

Adauga un comentariu