Titlurile zilei

Divorțul anului la Iași! Până și judecătorii au râs cu lacrimi când au văzut ce document a apărut în dosar! Atenție! Informații interzise în totalitate minorilor!

Publicat: 19 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Divorțul anului la Iași Până și judecătorii au râs cu lacrimi când au văzut ce document a apărut în dosar Atenție Informații interzise în totalitate minorilor
O femeie din județul Iași, aflată într-un proces de divorț, ar fi trimis la dosar o "spovedanie", în care încearcă să-și facă de râs soțul

O copie a unui document care ar fi fost depus la un dosar de divorț aflat pe rolul Judecătoriei Iași circulă pe Internet, aceasta devenind virală. Este vorba despre o „spovedanie” a unei ieșence care ar fi fost depusă la dosar. În cadrul documentului, femeia ar fi încercat să-și facă de râs soțul, de care vrea să se despartă. „Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual”, scrie în documentul respectiv

Interzis minorilor! Cea mai sinceră „spovedanie” dintr-un dosar de divorț, depusă în fața judecătorilor ieșeni!

„Am fugit de acasă și am învățat cum să fac sex cu mai mulți bărbați deodată!”, ar fi scris femeia în documentul respectiv.

O copie a unui document care ar fi fost depus la dosarul de divorț aflat pe rolul Judecătoriei Iași circulă pe Internet, aceasta devenind virală. Este vorba despre o „spovedanie” a unei ieșence care ar fi fost depusă la dosar. În cadrul documentului, femeia ar fi încercat să-și facă de râs soțul, de care vrea să se despartă.
Astfel, pe rolul Judecătoriei Iași există un dosar în cadrul căruia P.O. a cerut divorțul de A.O. Procesul a început pe data de 3 iulie 2020. Judecătorii ieșeni au dat ieri pronunțarea în acest caz.

„Instanța admite în parte cererea formulată de reclamantul P.O., în contradictoriu cu pârâta A.O. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate de părți pe data de 24 iulie 1992 și înregistrată la aceeași dată la Primăria Comunei Mironeasa, județul Iași, din culpa comună a părților. Dispune revenirea pârâtei la numele avut anterior încheierii căsătoriei”, au menționat judecătorii ieșeni.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

„Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual!”

În documentul respectiv, datat 29 decembrie 2020, pârâta din dosarul de divorț, A.O., ar fi precizat că nu ar fi fost satisfăcută de bărbatul de care vrea să se despartă.

„Până acum am fost o fată cuminte, de frica reclamantului, care m-a ținut sub talpă. De teamă, nu am cunoscut alți bărbați. Cu ajutorul surorii mele, din satul Brăești, județul Iași, am reușit să fug de acasă în Italia, spunându-mi că mă duce la muncă. În Italia am cunoscut adevărata fericire în analele sexului. Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual, dar, în Italia, pentru prima dată, m-au învățat cum să s… p… și cum trebuie să o primesc în f… . Am fost o proastă până acum, că nu am știut ce înseamnă dragostea cu diferiți bărbați și mai ales cu mai mulți deodată, în același timp”, ar fi scris ieșeanca.

Nu se știe dacă ieșeanca este cea care a redactat documentul

În continuare, în document se notează că femeile din România „au dreptul la fericire”.

„Femeile din România au și ele dreptul la fericire, unde mai pui că bărbații italieni sunt cu dare de mână! Am ajuns și eu acasă cu mulți bani și nu am timp să merg la judecată. Oricum, bărbatul meu reclamangiu este prostul satului și moare de ciudă că am descoperit adevăratele plăceri ale sexului cu mai mulți bărbați. Italienii sunt mai dotați decât românii în toate și au și bani. Asta mă face să nu-i refuz când mă solicită pentru partidele de amor. Nu vreau să vin la judecată, să mă întâlnesc cu prostul satului! Ciau ragați!”, este notat în actul respectiv.

Documentul a devenit viral pe internet și nu se știe dacă este real, chiar dacă are un număr real de dosar și pare că are aplicată ștampila Judecătoriei Iași. De asemenea, nu se știe dacă ieșeanca ori soțul acesteia ar fi redactat documentul și l-ar fi depus la instanță.

Adauga un comentariu