Local

Doctoriţa care a provocat accidentul frontal de aseară, reţinută pentru 24 de ore. Noaptea o va petrece în arestul IPJ Iaşi (Exclusiv)

Publicat: 28 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doctoriţa care a provocat accidentul frontal de aseară reţinută pentru 24 de ore. Noaptea o va petrece în arestul IPJ Iaşi Exclusiv
Sava Mihaela Gina, medic stomatolog, a provocat un accident rutier grav

Doctoriţa care a provocat accidentul frontal de aseară a fost reţinută pentru 24 de ore. Noaptea o va petrece în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Reamintim faptul că ieri seară oamenii legii și câteva echipaje medicale au intervenit în zona Bucium în urma producerii unui accident rutier. Din păcate două persoane au fost rănite în urma coliziunii. Se pare că la volanul autoturismului care a provocat accidentul se afla un medic stomatolog din Iași. Sava Mihaela Gina a intrat cu autoturismul marca Volkswagen Passat într-un vehicul care circula regulamentar.

Oamenii legii prezenți la fața locului au vrut să o testeze pe șoferiță cu aparatul etilotest însă aceasta a refuzat. Sava Mihaela Gina a fost transportată la o unitate medicală din Iași pentru a i se recolta proble biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adauga un comentariu