National

Doi elevi minori au întreținut relații intime în toaleta școlii. Ce a spus directorul adjunct

Publicat: 12 mart. 2021
intrarea in scoala din budesti
Doi elevi minori au intretinut relatii intime in scoala din Budesti

Scene tulburătoare la Budești unde doi elevi minori au întreținut relații intime în toaleta școlii. Protagoniștii acestui episod sunt o fata de clasa a VI-a și un băiat de clasa a VIII-a. Imaginile cu cei doi au ajuns în mediul online, iar directorul adjunct susține că directorul știa despre această situație, dar a încercat să mușamalizeze totul.

Pustiul s-a lăudat prietenilor lui care au făcut totul public pe internet.

Doi elevi minori au întreținut relații intime în toaleta școlii

În urma celor petrecute directorul adjunct susține că directorul știa despre această situație, dar a încercat să mușamalizeze totul.

„Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”, Daniela Dan, director adjunct al școlii

Băiatul s-a lăudat prietenilor, iar aceștia au început să vorbească despre acest subiect pe rețelele de socializare.

„Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat. În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare a… Și asta a condus spre, că să zic așa, spre stricarea imaginii școlii. Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii”, Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești

Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești au demarat o anchetă

În cazul celor doi elevi minori care au întreținut relații intime în toaleta școlii s-a demarat o anchetă de către Poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești.

Cât despre cei doi elevi aceștia au fost separați. Fata a fost transferată la o școală din afara orașului, iar băiatul a rămas la școala din Budești.La școală s-au luat măsuri suplimentare, femeile de serviciu au primit o sarcină nouă, trebuie să stea cu ochii mai des pe toalete. Iar directorul care e acuzat că a încercat să mușamalizeze cazul s-a învoit, din cauza unor probleme medicale.

O fetiță de 10 ani a FILMAT cu telefonul un PEDOFIL care întreținea relații INTIME cu o colega de-a ei

Un caz șocant a avut loc la Iași în anul 2019, atunci când o copilă de șapte ani a fost obligată să întrețină relații sexuale cu un individ care i-ar putea fi bunic. Martora la aceasta scenă a fost o fetiță de 10 ani care a filmat totul.

Constantin Lița, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a reușit să o ademenească în casa pe copila de 7 ani. Prin constrângere, a obligat-o pe micuță să-i facă sex oral. Grozăvia nu ar fi ieșit poate niciodată la iveala daca micuță nu ar fi povestit la scoală prin ce a trecut.

Comentarii
  • Asa și întâmplă lucruri păcătoase în tara asta. S-a spus clar de atâția ani și ani la rand, lipsește educația acasă și la școală. Profesorii nu se implica deloc, nici nu le pasa. La fel și părinții.

Adauga un comentariu