Local

Doi ieşeni, arestaţi pentru trafic de droguri! Tinerii, puşi pe burtă de „mascaţi” în timpul unei acţiuni-fulger

Publicat: 06 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Doi ieşeni arestaţi pentru trafic de droguri Tinerii puşi pe burtă de mascaţi în timpul unei acţiuni-fulger
Doi ieşeni au fost săltaţi de "mascaţi" şi au ajuns după gratii, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc

Doi tineri ieşeni au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis recent propunerea formulată de anchetatori pe numele lui Mihai Gabriel Codrescu şi al lui Iulian Hurmuzache. Cei doi tineri au fost băgaţi după gratii pentru următoarele 30 de zile. Totuşi, decizia nu este definitivă. De altfel, cei doi au contestat deja măsura luată de magistraţii ieşeni în cazul lor

Doi ieşeni au fost arestaţi sub acuzaţia trafic de droguri de mare risc. Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Mihai Gabriel Codrescu şi al lui Iulian Hurmuzache.

„Instanţa admite propunerea formulată. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Mihai Gabriel Codrescu, în prezent aflat în CRAP din cadrul IPJ Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, şi Iulian Hurmuzache, în prezent aflat în CRAP din cadrul IPJ Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, pentru o durată de câte 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pe numele celor doi inculpaţi”, au afirmat magistraţii ieşeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Cei doi ieşeni arestaţi pentru trafic de droguri au contestat măsura

De remarcat este faptul că decizia Tribunalului Iaşi nu e definitivă. De altfel, Mihai Gabriel Codrescu şi Iulian Hurmuzache au şi contestat-o deja. Acum, urmează ca magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi să stabilească în zilele următoare ce se va întâmpla cu cei doi tineri suspectaţi de trafic de droguri de mare risc. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Conform anchetatorilor, Mihai Gabriel Codrescu şi Iulian Hurmuzache au intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile. Totul a pornit de la o informaţie deţinută de oamenii legii. Aceştia au aflat că doi tineri din judeţul Iaşi se ocupă cu traficul de stupefiante.

Acţiune-fulger pentru prinderea lui Mihai Gabriel Codrescu şi a lui Iulian Hurmuzache

Oamenii legii au mai afirmat că cei doi ieşeni au fost săltaţi în urma unei acţiuni-fulger desfăşurate de poliţişti. Mihai Gabriel Codrescu şi Iulian Hurmuzache au fost duşi la audieri. Miercuri, 3 august 2022, cei doi tineri ieşeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. A doua zi, cei doi indivizi au fost duşi la sediul Tribunalului Iaşi, cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au admis această propunere.

Din păcate, în ultimii ani, în judeţul Iaşi au fost semnalate tot mai multe astfel de situaţii. Aşadar, sute de ieşeni au fost audiaţi, cercetaţi, reţinuţi, arestaţi preventiv sau chiar condamnaţi definitiv pentru trafic de droguri. Acum, cei doi ieşeni arestaţi pentru trafic de droguri au contestat măsura, Mihai Gabriel Codrescu şi Iulian Hurmuzache sperând că vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Comentarii
Adauga un comentariu