Eveniment-Social

Doi îndrăgiți profesori au relatat despre rolul predării Istoriei, olimpiade, concursuri, schimbarea mentalităților, dar și despre realitățile educaționale și sociale, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 09 oct. 2020
Prof. dr. Tiberius Părpăuță și prof. dr. Sergiu-Constantin Enea au venit în Studioul BZI LIVE

Vineri, 9 octombrie 2020, la ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE a fost programată o ediție specială! Pasionant, special, interesant și profund pentru generații întregi! Un dialog de actualitate și cu efecte de substanță pentru întreaga societate alături de doi istorici și îndrăgiți profesori. Este vorba de prof. dr. Tiberius Părpăuță – Colegiul Economic Administrativ Iași respectiv prof. dr. Sergiu-Constantin Enea, managerul Liceului Teoretic Ion Neculce din orașul Târgu Frumos – județul Iași.

Cei doi predau Istoria, unul dintre ei fiind pasionat și de arheologie. Se implica în numeroase proiecte ce-i au mereu în prim-plan pe elevi. Despre rolul predării Istoriei, proiectele pe care le derulează sau urmează să le implementeze, olimpiade și concursuri, schimbarea mentalităților și alte realități educaţionale și sociale s-a dialogat alături de cei doi distinși invitați. De asemenea, despre Educaţie în pandemia de COVID-19, școala on-line, probleme, realităţi educaţionale s-a mai dialogat cu cei doi interesanţi şi distinşi invitaţi.

 

 

Adauga un comentariu