Titlurile zilei

Doi miri din Iași au fost la un pas de a rata unul dintre cele mai importante momente din viață din cauza socrilor! Toți au ajuns la spital pe mâna medicilor. „Eu am fost singurul care a scăpat”

Publicat: 22 oct. 2021
Mire și mireasă cu spatele și spitalul CFR Iași
O familie din Iași a ajuns la Spitalul CFR după ce s-a infectat înainte de nuntă

O familie întreagă din Iași era să rateze cel mai important moment din viață după ce membrii s-au infectat cu noul coronavirus! Mirii, socrii mari și soacra mică au ajuns de urgență la spital, cu forme ușoare și medii. Doar socrul mic a scăpat de infecție ca prin urechile acului. Întreaga familie s-a infectat de la socrii mari, în timpul pregătirilor pentru cununie

Doi miri erau să piardă unul dintre cele mai importante momente din viața lor. Aceștia au ajuns de urgență la spital după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Totul a pornit de la părinții mirilor, nevaccinați, care au transmis virusul întregii familii în timpul pregătirilor pentru cununia civilă. Mirii, împreună cu soacra mică și socrii mari, au ajuns la Spitalul CFR Iași, cu forme ușoare și medii. Doar socrul mic a fost cel care a scăpat de infecție, pentru că nu a participat la pregătiri. Din fericire, toți s-au făcut bine și s-au întors acasă înainte de ziua cea mare.

„Toată familia am trecut prin momente grele, dar totul a trecut cu bine. Soția, fiica, ginerele și părinții ginerelui au fost infectați, chiar înainte de cununia civilă a copiilor. Socrii fiicei mele erau nevaccinați și ei au fost cei care i-au infectat și pe ceilalți. Eu am fost singurul care a scăpat. Soția mea era vaccinată și a avut o formă ușoară, însă toți au fost internați în spital. Ceilalți membri ai familiei, nevaccinați, au avut forme medii spre grave.

Îmi povestea soția mea că medicii din spital erau foarte implicați și au avut grijă de ei în permanență, iar acum sunt toți bine, acasă. Din fericire, toți s-au făcut bine înainte de ziua cea mare și totul a decurs conform planului. Cununia a avut loc și totul a fost bine. Fiica mea chiar a spus că vrea să se vaccineze acum, după ce a trecut prin asta. Toți urmează să se vaccineze”, a declarat Gelu Iorga, membru al familiei infectate.

În edițiile anterioare ale cotidianului a fost prezentată una dintre cele mai ciudate nunți din acest an. Mirele stabilit în Iași nu a mai ajuns la nuntă, dar mireasa a continuat petrecerea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Acest virus ucigaș mi-a răpit unul dintre cei mai buni prieteni”

În urmă cu câteva zile, ieșeanul care a trecut prin clipe dureroase, după ce întreaga familie era în spital, infectată, și-a pierdut și unul dintre cei mai buni prieteni. Ovidiu Ciubotaru, unul dintre cei mai cunoscuți pictori de biserici din județul Iași, a decedat la Spitalul CFR, sâmbătă, 16 octombrie 2021, din cauza noului coronavirus. Potrivit amicului său, acesta nu credea în virus și nici nu a vrut să lupte pentru viața sa, chiar dacă medicii au făcut toate eforturile. Pictorul, în vârstă de 54 de ani, era căsătorit din anul 2019 și avea doi copii.

„Acest virus ucigaș mi-a răpit unul dintre cei mai buni prieteni. În urmă cu câteva zile, Ovidiu Ciubotaru, unul dintre cei mai talentați pictori din Iași, a murit la spital, infectat cu COVID-19. Era un om deosebit, doar că nu a mai vrut, el nu a vrut deloc să mai lupte. S-a făcut totul, medicii au depus eforturi enorme să îl salveze, însă el nu a mai vrut. A murit pur și simplu, dintr-o dată. Nu vă puteți da seama cât de greu este să vezi cum totul se spulberă, familie, tot. Nu este o glumă ceea ce se întâmplă și trebuie să facem noi ceva, dacă vrem să ne păzim, că nu o să facă nimeni pentru noi”, a adăugat Gelu Iorga.

Adauga un comentariu