National

Doi oameni ai străzii au rezistat doar trei zile la ferma unde li s-a dat casă, masă și un salariu bun. Cum au distrus cu motorină producția de lapte a binefăcătoarei lor

Publicat: 23 feb. 2021
oamani ai strazii care au fost ajutati de o femeie cu un loc de munca
Doi oameni ai străzii din Huși care au fost ajutați de către o femeie cu suflet bun atunci când li s-a oferit un loc de munca și un acoperiș deasupra capului la o fermă din Botoșani au dat cu piciorul la tot

Faza zilei vine din județul Botoșani. Doi oameni ai străzii din Huși care au fost ajutați de către o femeie cu suflet bun atunci când li s-a oferit un loc de munca și un acoperiș deasupra capului la o fermă din Botoșani au dat cu piciorul la tot. Cei doi au dovedit că nu se pricep la nimic. Mai mult decât atât, au distrus producția de lapte a fermei  cu motorina. Binefăcătoarea lor i-a trimis din nou acasă la Huși, aceștia revenind din nou la viață de oameni ai străzii.

Ce au făcut doi oameni ai străzii la o fermă din Botoșani

Doar trei zile au rezistat singurii oameni ai străzii din Huși la ferma din Botoșani a binefăcătoarei lor, care le-a oferit casă, masă și un loc de muncă bine plătit. Cei doi frați au reușit să distrugă cu motorină producția de lapte a fermei.

Doi frați din Huși, în vârstă de 56, respectiv 58 de ani, au fost luați în grijă de proprietara unei ferme zootehnice din Botoșani căreia i se făcuse de milă de ei, după ce a aflat că trăiau în cimitir și sufereau de foame și de frig, scrie Vremea Nouă.

Femeia le-a oferit casă și masă, plus un salariu de câte 2.500 de lei pentru a munci la fermă, dar cei doi bărbați, despre care se știe că sunt singurii oameni ai străzii din Huși, nu au rezistat decât trei zile.

Bărbații le-au mărturisit din prima celor de la fermă că nu se pricep la nimic, iar când au fost trimiși să ajute vițeii să se hrănească de la vaci au fugit imediat, spunând că le este frică de animale.

Au fost puși apoi să spele pe jos, dar pentru că nu puteau să strunească furtunul erau puși la pământ de presiunea apei, astfel încât au renunțat și la această activitate.

”Mai mult strică decât să facă”

În plus, cei doi erau mai mereu pe la bucătăreasă pentru a-i cere ceva de băut, dar ce a pus capac la toate a fost isprava lor din a treia zi.

Frații din Huși au observat un butoi de 800 de litri plin cu laptele strâns peste zi la fermă și s-au gândit să se servească singuri.

Au găsit prin curte un bidon de plastic și l-ai băgat în butoi să scoată lapte. Problema este că în bidon a fost motorină, astfel încât au stricat toată producția de lapte a fermei.

Binefăcătoarea lor nu a mai rezistat și i-a trimis pe loc înapoi la Huși. Cei doi au ajuns în weekend în orașul vasluian și au putut fi văzuți din nou rătăcind pe străzi.

”Asemenea oameni sunt pagubă la casă. Mai mult strică, decât să facă. Mai trebuie alți angajați să stea după ei, să nu ia sau să distrugă ceva pe aici”, a spus proprietara fermei.

 Polițiștii arădeni au confiscat 113 lei de la un cerșetor

Primăria Municipiului Arad a anunțat că Poliția Locală a confiscat 113 lei de la o persoană care cerșea. Instituția transmite că lucrează la combaterea cerșetoriei și roagă arădenii să nu încurajeze aceste practici. De asemenea, aceasta a scris că banii se vor duce către bugetul local. Că răspuns la mesajele autorităților, zeci de oameni s-au revoltat pe Facebook.

„Poliția Locală Arad a identificat în municipiul Arad un tânăr cerşetor, din Felnac, apt de muncă, care avea asupra să suma de 113 ron, proveniți din cerşit.

Conform propriilor afirmațîi, tânărul V.A. provine dintr-o familie cu 6 copii. Tatăl său nu lucrează, trăind din alocația copiilor, iar mama să a decedat anul trecut.

Tânărul a ajuns în Arad, la prânz, cu trenul și a avut nevoie de doar trei ore pentru a obține din cerșit suma de 113 lei care a fost găsită asupra să. Nu a lucrat niciunde până în prezent şi nu a frecventat şcoala, fiind analfabet.

Poliția Locală Arad lucrează către combaterea fenomenului de cerşetorie în municipiu şi roagă arădenii să nu încurajeze aceste practici!

Apreciem faptul că arădenii sunt oameni generoşi, altruişti şi vor să ajute, însă mulți dintre cei care stau cu mâna întinsă sunt apți de muncă şi profită de ajutorul primit”, arată Poliția Locală pe Facebook.

„Vă rugăm să Nu încurajați cerșetoria! 113 lei au fost confiscați în această seară de că̆tre agențîi Poliției Locale Arad de la o persoană care apela la mila publică. Suma confiscată vă ajunge în bugetul oraș̦ului”, transmite Primăria Aradului.

Comentarii
  • Atata kkt se mai manca despre astia pe grupurile de socializare! Era un fraier cu cioc, se tot agita zilnic ca ce a facut el, cum le-a luat haine, cum i-a spalat pe fiecare la coite, cum le-a gasit de lucru..Iata! Doua gunoaie raman mereu doua gunoaie. Baga-m **** in capul „binefacatorului”, ce-a adus 2 rapanosi alcoolisti ca sa-si bata joc de munca oamenilor ce trudesc. Iesi da-te-n spume cu binefacerile tale, ala de tot behaiai despre alcoolisti tai pe Esti din Padure daca..

Adauga un comentariu