Cultural

Doina Teodoru, despre rolul din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. „Sunt măritată deja”

Publicat: 28 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doina Teodoru despre rolul din serialul Lasă-mă îmi place Camera 609. Sunt măritată deja
Doina Teodoru, despre rolul din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Doina Teodoru este un membru al distribuției serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” difuzat de Antena 1.

Vedeta interpretează rolul Adinei Balti, sora Evei (personajul principal), o femeie care a trecut rapid de la adolescență la statutul de mamă. și soție.

Doina Teodoru, despre rolul din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

La evenimentul de lansare, actrița a dezvălui mai multe informații surprinzătoare despre această producție.

„Sunt măritată deja! A fost deja (n.red-nunta)! În universul ăsta, Camera 609”, a declarat Doina Teodoru pentru cancan.ro.

După ce a menționat personajul pe care îl interpretează în serial a făcut acest pas, Doina Teodoru a fost întrebată dacă se va întâmpla același lucru și în afara filmărilor.

„Nu am când, tu nu vezi că sunt toată ziua la filmări, la evenimente, dau interviuri, când să mă mai mărit? Așteaptă, că te anunț eu, vreau eu să te anunț.”

Doina Teodoru are asteptari mari de la noul serial

Doina Teodoru a mai spus că s-a simțit foarte bine pe platourile de filmare și își dorește ca publicul să aprecieze serialul.

„Cu siguranță o să fie foarte mișto. Eu nu am văzut încă nimic din ce am filmat, dar pot să spun că e tare toată atmosfera de pe set. Și dacă noi ne simțim bine, clar o să treacă și de ecran. Este prima dată când lucrez cu doamna Ruxandra Ion, serial am mai făcut. Am filmat aproape toată vara. Am avut trei săptămâni de vacanță, în care fiecare am fugit pe unde am putut. Am fost plecată foarte mult în iulie, când a fost pauza. Și recunosc, că de când m-am întors și am început filmările, am mai fugit câte două zile la pește, când le-am avut legate”, a completat actrița pentru sursa citată.

Ce spune actrița despre Cătălin Scărlatescu

Cu ceva timp în urmă, Doina Teodoru a dezvăluit că înaintea întâlnirii cu partenerul ei, Cătălin Scărtălescu, nu avea multe informații despre el. Cu toate acestea, actrița a împărtășit o poveste amuzantă legată de celebrul bucătar.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere. Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e? „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”. A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc”, a mai mărturisit Doina Teodoru.

Adauga un comentariu