Cancan

Doina Teodoru a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune vedeta despre relația cu chef Cătălin Scărlătescu

Publicat: 16 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doina Teodoru a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune vedeta despre relația cu chef Cătălin Scărlătescu
La vârsta de 32 de ani, Doina Teodoru are o carieră de succes, iar pe plan personal se declară fericită alături de iubitul ei celebru, chef Cătălin Scărlătescu.

Fosta concurentă de la iUmor, Doina Teodoru, a ajuns la o frumoasă vârstă. Tânăra se bucură din plin de viață și de celebritate, fiind extrem de apreciată de publicul autohton. Aceasta s-a făcut remarcată la celebrul show de televiziune, iar de atunci se află mereu în lumina reflectoarelor. Doina Teodoru are succes în televiziune, iar pe plan personal se declară împlinită și fericită. Iată ce spune vedeta despre relația cu chef Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru se bucură de viață la o frumoasă vârstă

Frumoasa și energica Doina Teodoru se declară o femeie împlinită la vârsta de 32 de ani. Tânăra se bucură din plin de succes, iar în viața privată are parte de momente deosebite alături de iubitul ei, nimeni altul decât Cătălin Scărlătescu. În pofida diferenței de vârstă dintre cei doi, aceștia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an și nu țin cont de criticile celor din jur.

Relația dintre fosta concurentă de la iUmor și chef Cătălin Scărlătescu a fost de la început în atenția publicului, iar controversele și discuțile aprinse nu au lipsit. Cu toate acestea, Doina Teodoru și partenerul ei celebru se iubesc mai mult ca oricând și se afișează împreună la evenimentele mondene.

Faimosul chef a dezvăluit cum a cunoscut-o pe actuala lui iubită, care i-a cucerit imediat inima.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă.”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

La rândul ei, Doina Teodoru se declară fericită alături de iubitul ei și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre cu acesta. Tânăra este extrem de activă și în mediul online, unde are un număr impresionant de urmăritori. Și frumoasa Corina Caciuc face furori pe Instagram cu poze sexy alături de iubitul ei celebru, Laurențiu Reghecampf. O altă vedetă care atrage privirile tuturor pe rețelele de socializare este Raluca Podea. Nu de puține ori aceasta a pus pe jar inimile bărbaților cu fotografii în ipostaze nud.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre relația cu iubita lui mai tânără

Doina Teodoru a fost în ultima perioadă în lumina reflectoarelor, având în vedere relația sa cu chef Cătălin Scărlătescu. Povestea lor de iubirea fost de la început privită de unii cu suspiciune, având în vedere diferența de vârstă dintre aceștia. În pofida replicilor dure ale unora, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se declară mai fericiți ca oricând și nu ezită să se afișeze împreună ori de câte ori au ocazia.

Faimosul chef a mărturisit că are gânduri de însurătoare, dar nu s-a decis când va fi marele eveniment deoarece este o fire spontană și nu crede că un act stă la baza unei relații de dragoste frumoase.

,,La bijuterii nu mă pricep. Când o să vină momentul cu inelul, o-i găsi eu. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu am în plan. Chestiile astea nu te gândești la ele. Cum faci? Îți pui ceasul să sune, la ora de, pe data de, mă însor? Nu merge. Sunt spontan. Sinceritatea, în primul rând. Dacă ești sincer, dacă există respect, e și mai bine. Nu mai ai nevoie de nimic, dragostea vine de sus, te lovește.”, a declarat acesta.

Doina Teodoru a precizat că este și ea foarte spontană în viața de cuplu și nu ezită să facă glume pe seama partenerului ei faimos.

La vârsta de 32 de ani, Doina Teodoru are o carieră de succes, iar pe plan personal se declară fericită alături de iubitul ei celebru, chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, dar și la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu