Cancan

Doina Teodoru, despre starea de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu! „Nu e nimic grav”

Publicat: 19 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doina Teodoru despre starea de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu Nu e nimic grav
Doina Teodoru a vorbit despre starea de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu și a liniștit pe toți urmăritorii acestuia

Doina Teodoru, partenera de viață a lui Cătălin Scărlătescu, a vorbit despre starea de sănătate a celebrului chef. Scărlătescu este unul dintre cei mai iubiți și respectați bucătari din România.

De-a lungul timpului, el a reușit să-și clădească o carieră de succes în domeniul gastronomiei, dar și în televiziune, alături de colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cu toate că nu mai este atât de activ în fața publicului, ca atunci când a renunțat la rolul de jurat, celebrul bucătar menține mereu contactul cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

La fel s-a întâmplat și acum câteva ore, când Cătălin Scărlătescu a stârnit interesul tuturor după ce a postat o fotografie pe patul de spital. Atât partenera sa de viață, cât și Florin Dumitrescu au vorbit despre starea de sănătate a acestuia.

Ce spune Doina Teodoru despre starea de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este foarte activ pe platformele online, unde a format o comunitate extremă de solidă. Bucătarul își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viață sa, fie că sunt momente pline de bucurie sau mai puțin plăcute. A avut și un moment de sinceritate acum câteva ore, când anunțat că se află internat în spital.

„Eu sunt la filmare acum. E ok, e în regulă. Nu e nimic grav”, a mărturisit Doina Teodoru pentru Fanatik.ro.

Deși nu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la spital, bucătarul celebru a postat o fotografie în care apare cu un bandaj la ochi și ținând în mână o branulă. Acum, Doina Teodoru a comunicat că nu este alături de partenerul său de viață, deoarece avea programate filmări, dar a subliniat că nu este nimic grav.

Ce a declarat Florin Dumitrescu

Pe de altă parte, Florin Dumitrescu  a declarat că nu a vorbit încă cu prietenul și colegul său de breaslă, motiv pentru care nu are alte detalii despre starea sa de sănătate.

„Nu știu ce să vă răspund. Nici eu nu am dat de el. Nu am nicio informație de la el. E treaba lui (n. red.: că i-a dat tag la postarea cu ochiul bandajat). Nu știu ce să vă zic. Sunați-l pe el!”, a adăugat Florin Dumitrescu pentru sursa menționată anterior.

Pe de cealaltă parte, atunci când celebrul chef a anunțat pe toată lumea că este în spital, a ales să facă o postare într-un stil sarcastic. Mai exact, a preferat să glumească despre situație și să spună că se află în această stare din cauza unor „musafiri”.

”Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei”, scria Cătălin Scărlătescu pe contul său de Instagram, în urmă cu doar câteva ore.

Doina Teodoru a vorbit despre starea de sănătate a lui Cătălin Scărlătescu și a liniștit pe toți urmăritorii acestuia.

Adauga un comentariu