Cancan ultimă oră

Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu: Unde au plecat în vacanță cei doi îndrăgostiți

Publicat: 07 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu Unde au plecat în vacanță cei doi îndrăgostiți
Catalin Scărlătescu este juratul show-ului culinar „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu a plecat cu noua sa iubită Doina Teodoru în vacanță. Juratul show-ului culinar de la Antena 1 a postat prima poză cu noua iubită pe pagina sa de Instagram. Poza a uimit pe toți fanii, nefiind una obișnuită, aceștia asaltându-l pe Chef cu o serie de întrebări.

Cătălin Scărlătescu a postat o fotografie în care se afla în aeroportul din Capitală, în timp ce iubita lui îl mângâia pe mână. Prin această fotografie, Cătălin a transmis fanilor simultan două anunțuri, unul făcând referire la noua sa iubită și altul la plecarea sa în vacanță.

catalin scarlatescu in aeroport fiind atins de o femeie
Cătălin Scărlătescu a plecat cu noua sa iubită Doina Teodoru în vacanță

Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu: Vacanță de vis într-o țară exotică

 Cătălin Scărlătescu a postat o poză în instagram unde anunță că pleacă cu iubita sa Doina Teodoru în vacanță. Chiar din primele minute, comentariile la poza postată au început să curgă. Toți fanii erau extrem de curioși să afle cine este noua iubită a lui Scărlătescu.

„Cine a pus mâna pe Scărlătescu?/ A cui este mâna?/ Hai, detalii, te rugăm!/ Contează a cui este mâna misterioasă?!/ Vacanță plină de iubire, și căldură de la natură, că în rest te descurci, nu ești mic, Chef Scărlătescu!”, au fost doar câteva din comentariile scrise de fani.

Chef Scărlătescu a postat două poze, un selfie din aeroportul din București și una din Doha. Cel mai probabil îndrăgostiții au optat pentru o vacanță de vis într-o țară exotică. Poza postată din aeroportul din București a adunat de două ori mai multe aprecieri din cauza detaliului care lipsea din cealaltă poză și anume misterioasa mână a unei femei pe brațul vedetei.

catalin scarlatescu in aeroport
Relația celor doi a fost dată de gol și de sora lui Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru, alături de iubit: Cei doi nu și-au confirmat niciodată relația

Chiar dacă Doina Teodoru nu și-a făcut publică relația cu Scărlătescu, aceasta se afla în același aeroport cu juratul de la „Chefi la cuțite”. Astfel, răspunsul la întrebarea „cine a pus mâna pe Scărlătescu?” nu a întârziat să apară, cineva menționând-o pe Doina Teodoru.

Relația celor doi a fost dată de gol și de sora lui Cătălin Scărlătescu care, acum câteva luni, a mărturisit că fratele său numai este singur. Aceasta a menționat că relația dintre cei doi este una extrem de serioasă dar și foarte discretă.

doina teodoru pe scena de la iumor
Doina Teodoru este fosta concurentă de la iUmor și actrița de la Antena 1

„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu. Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special”, a declarat sora lui Cătălin Scărlătescu.

De asemenea, Cătălin Scărlătescu preferă să-și țină fericirea în secret menționând că nu vrea să afișeze prea multe detalii despre noua sa iubită.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, declara Cătălin Scărlătescu.

doina teodoru pe scena de la iumor
Tânăra s-a remarcat în spațiul public prin inteligența sa și prin abilitățile sale actoricești

Doina Teodoru este fosta concurentă de la iUmor și actrița de la Antena 1. Tânăra s-a remarcat în spațiul public prin inteligența sa și prin abilitățile sale actoricești. Succesul său a urcat și mai sus din moment ce  fost cooptată de către actorul Mihai Bendeac să joace în serialul „Băieți de Oraș”.

Adauga un comentariu