Cancan

Cătălin Scărlătescu a avut primul job la 16 ani. Ce făcea în adolescență pentru bani

Publicat: 30 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cătălin Scărlătescu a avut primul job la 16 ani. Ce făcea în adolescență pentru bani
Chef Cătălin Scărlătescu a decis să dezvăluie secretul snițelelor perfecte: „Dacă brevetam ideea atunci, eram milionar azi”

Celebrul chef Cătălin Scărlătescu a avut primul job la doar 16 ani. Acesta era angajat la un hotel din Eforie Sud unde era curier. Cu toate că era foarte tânăr, acela a fost momentul în care s-a hotărât să devină bucătar. Pentru a-și împlini visul, a început, în 1989, cu munca de jos, de la manipulare marfă, curăţenie și apoi curăţat legume.

Ajuns la o vârstă respectabilă, Cătălin Scărlătescu nu s-a ascuns niciodată cu trecutul său.

Primul job a lui Cătălin Scărlătescu a fost de curier

După perioada adolescenței când a muncit ca și curier la Hotelul “Flamingo”, Cătălin Scărlătescu a plecat în anii 90 pe mare unde a muncit ca stewart pe un vapor cargo. Imediat după această perioadă a plecat în Germania unde a început să lucreze în localuri de lux, printre care “Kempinski Sporting Club Badsarrow” sau “Filippo Nisi”.

Într-un final a revenit în România unde a devenit bucătar-șef la restaurantul Angels, după care manager executiv la Museum și copartener la localul “Il Gambero Rosso”. De ani buni, lucrează la “Howard & Johnson“.

Cătălin Scărlătescu își dorește să își deschidă un restaurant cel mai probabil în toamna acestui an. Ar dori să o angajeze pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea ultimului sezon de la “Chefi la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cel mai mare secret în ceea ce privește prepararea unui ciorbe

Potrivit spuselor chef-ului, pentru ca o ciorbă să iasă deliciosă apa trebuie să stea cel puțin 24 de ore. Pe lângă acest truc, trebuie să acorzi o atenție specială și tipului de carne pe care îl folosești.

“Primul secret e cum îţi alegi apa cu care faci ciorba. Nu v-a trecut niciodată prin cap să lăsaţi apa din care facem ciorbă cel puţin 24 de ore să stea. De ce florarii pun tot timpul apă stătută la flori, pentru că mai zboară din clor. Şi pe urmă sunt multe alte secrete. Important e cum alegi ingredientele. Carnea se fierbe în funcţie de tipul de carne cumpărat şi aici trebuie să ştii să cumperi materia primă, iar eu sunt campion mondial la aşa ceva”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu.

Celebrul chef are o noua iubita

În ultima vreme, se vorbește tot mai mult despre faptul că Chef Scărlătescu ar avea o iubită. Acest lucru nu a fost confirmat de bucătar, pentru că nu a vorbit deloc despre acest subiect, vrând probabil să-și țină în continuare viața departe de ochii curioșilor, așa cum a făcut mereu.

Acum, însă, sora lui l-a dat de gol. Ea este cea mai apropiată persoană pe care o are, care știe tot despre el și este mereu la curent cu ce se întâmplă în viața lui. Ea a recunoscut că relația lor este una frumoasă și speră că va avea un final fericit și chiar vor avea și copii.

Sora lui Cătălin spune că chef-ul este foarte încântat de noua lui relație și petrece mult timp cu iubita lui. Ea asigură că este ceva serios și că sigur va evolua așa cum trebuie.

Adauga un comentariu