Cancan ultimă oră

Doliu în muzica populară. Costel Pițigoi, un cunoscut instrumentist bănățean, a murit. ,,Odihnă veșnică, iubit prieten și coleg”

Publicat: 23 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doliu în muzica populară. Costel Pițigoi un cunoscut instrumentist bănățean a murit. Odihnă veșnică iubit prieten și coleg
Costel Pițigoi, un îndrăgit și cunoscut instrumentist bănățean, s-a stins din viață

Muzica populară este în doliu, după ce Costel Pițigoi, un îndrăgit și cunoscut instrumentist bănățean, s-a stins din viață. Artistul a trecut în lumea celor drepți la doar 48 de ani. Familia și cei care l-au cunoscut îi deplâng pierderea.

Interpreta de muzică populară Ramona Vița a fost cea care a făcut tristul anunț. Aceasta nu a făcut, însă, publică și cauza care a dus la decesul lui Costei Pițigoi.

“Dragi colegi de cântec și lume bună, cu nemărginită durere și profund regret vă anunțăm că bunul și neprețuitul nostru Costel Pițigoi a încetat din viață. Fie ca Dumnezeu să îl primească în împărăția Lui! Cu scuzele de rigoare, mai multe nu putem spune. Nu numai cuvintele, dar până și gândurile ne sunt inundate în lacrimi. Odihnă veșnică, iubit prieten și coleg! Vei rămâne veșnic viu în sufletele noastre! Sincere condoleanțe tuturor acelora care l-au apreciat și iubit cu adevărat. Nu știu cum va fi de acum înainte fără tine, când doina ta dulce nu se va mai auzi”, a transmis Ramona Vița pe pagina sa de Facebook.

Instrumentistul Costel Pițigoi a murit. “Fluierul și saxofonul lui nu vor mai scoate acele sunete extraordinare”

Ioan Benga, managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin, avea o relație specială cu Costel Pițigoi, pe care îl aprecia enorm, atât ca artist, cât și ca om. Acesta și-a arătat sprijinul față de soția și cei doi copii ai instrumentistului.

“Azi bat doar clopotele, inima lui Costel Florea (Pițigoi) s-a oprit, fluierul și saxofonul lui nu vor mai scoate acele sunete extraordinare. Suntem alături de soția lui și cei doi fii la pierderea prematură a unui OM de o calitate umană dumnezeiască. Pe scaunul tău de la Orchestra ‘Virtuozii Semenicului’ vor sta mereu doar doinele, jocurile de doi, ardelenele și sufletul tău frumos de bun coleg și de mare ,’bănățean’. Azi ai plecat în ceruri la îngeri, care te vor aprecia mai mult decât noi pământenii”, a transmis  prof. Ioan Benga, managerul Centrului Județean de Cultură din Caraș-Severin.

Adauga un comentariu