Cancan ultimă oră

Doliu in presa din Romania. Un jurnalist a murit la doar 52 de ani

Publicat: 26 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În ultima perioadă, tot mai multe persoane au plecat din această lume înainte de vreme. O mulțime de tragedii au fost înregistrate la noi în țară și se pare că lucrurile nu merg deloc spre bine. Aflăm acum că unul dintre cei mai valoroşi şi apreciaţi jurnalişti a plecat din această lume la doar 52 de ani.

A murit Mihai Bădescu
Mihai Bădescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. Sfârșitul pentru el a venit mult prea devreme, la vârsta de doar 52 de ani. Celebrul redactor se afla internat în spital, în stare extrem de gravă. Suferea de nemiloasa boală a momentului și lucrurile s-au agravat pentru el din ce în ce mai tare, motiv pentru care medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Nu se știe dacă avea mai multe probleme de sănătate, dar cert este că boala a evoluat rapid pentru el. Familia și prietenii așteptau să se întoarcă acasă, dar, în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a mai rezistat. Familia este răpusă de durere și se pregătește deja de înmormântare, la care vor putea participa toți cei care l-au cunoscut și s-au bucurat de ceea ce a scris în cariera sa de 30 de ani.

Trupul neînsuflețit al lui Mihai Bădescu va fi depus marţi, 26 octombrie, după ora 15:00, la capela bisericii din Ștefănești – blocuri. Slujba de înmormântare va avea loc joi, de la ora 12:30, înhumarea fiind la cimitirul nou, pe aleea Mirunescu.

Jurnalist de peste trei decenii
Mihai Bădescu a fost unul dintre cei mai buni jurnaliști de la noi din țară, cu o experienţă în mass-media de aproape 30 de ani. Timp de aproape două decenii a lucrat la săptămânalul Jurnalul de Argeş, iar de câţiva ani îşi deschisese propriul site de presă, intitulat soaptereci.ro. Se bucura de mare succes și avea un public fidel.

De-a lungul timpului, el a devenit cunoscut și pentru numeroasele proiecte în care s-a implicat. Avea o mulțime de prieteni și era iubit pentru umorul de care dădea dovadă. Prietenii și colegii au reacționat în mediul online imediat după ce au aflat nefericita veste, vorbind despre experiențele frumoase pe care le-au trăit alături de el.

“Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletul ales! Am primit astăzi o veste teribil de tristă. Mi-e foarte greu să cred şi să accept că Mihai Bădescu, amicul meu vechi a ales să plece pe drumul către Îngeri…. Pe zi ce trece rămânem mai însinguraţi.
Cu siguranţă am rămas şi fără articolele de presă în care Mihai parodia metehnele potentaţilor şi ne amuzam de ascuţimea condeiului său… Rămas bun, prietene!”, a scris Dorin Mărăşoiu.

 

Adauga un comentariu