National

Dominic Fritz, primarul Timișoarei a vrut să își dea demisia. Cum a acceptat să rămână doar primar onorific al Timișoarei

Publicat: 13 feb. 2021
Barna l-a convins pe Fritz sa ramana doar primar onorific al Timisoarei

Dominic Fritz, primarul Timișoarei a vrut să își dea demisia. Înconjurat de consilieri și viceprimar “alesi pe sprânceană” Dominic a ajuns în pragul disperării, scrie banatulmeu.ro.

Astfel, el a mers la șeful sau de partid Dan Barna și l-a anunțat că vrea să demisioneze din funcția de primar al Timișoarei, conform unor surse din anturajul lui Dan Barna. Primarul a spus că nu mai face față numeroaselor probleme ale orașului, nu are soluții și nici oameni capabili în anturajul său. Dominic a mărturisit și că îi este frică să semneze acte oficiale.

Matei Creiveanu și i-a promis că îi va prelua toate atribuțiile inclusiv dreptul de semnătură

Liderul USR a refuzat categoric și i-a spus ausländerului Fritz că nu așa se face politica în România. Barna i-a dat pe tava city-managerul, Matei Creiveanu și i-a promis că îi va prelua toate atribuțiile inclusiv dreptul de semnătură.

Astfel Dominic a fost întors din drum și a acceptat să rămână în continuare primarul onorific al Timișoarei.

Așa că cele 307 CV-uri și concursul pentru funcția de city-manager al Timișoarei s-au dovedit a fi o simplă mascarada.

Comentarii
  • Ceva surse? Sau doar frica voastra ca un primar USR va dovedi ca si in Romania se poate face ceva, in timp ce noi ramanem cu aceiasi incapabili.

  • Un primar cu studii ca ala din Brasov, sau un primaT ca aia din sector 1, cu gunoaie la usa ? Asta se vede, deocamdata.
    Daca or fi macar alti hastagisti capabili, as vrea sa vad rezultate.

  • @Cristi frica sa dovedeasca ce ? Ca este un necalificat pentru a gestiona orice buget , pentru ca este necalificat si a ajuns Timisul pe ultimul loc la vaccinari ? Pentru faptul ca nu este nici macar cetatean roman sau pentru faptul ca nu a muncit o zi in viata lui si este sustinut financiar de o baroana din germania ?

Adauga un comentariu