International

Donald și Melania Trump divorțează: „Numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța”

Publicat: 08 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Donald și Melania Trump divorțează Numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța
Donald Trump și soția sa, Melania

Donald Trump e la un pas să-și piardă soția. Potrivit presei din străinătate, Melania Trump abia aștepta rezultatul alegerilor pentru a face o schimbare în viața ei. Fosta Prima Doamnă avea de gând să-l părăsească pe Trump încă dinainte de alegerile din 2016.

Potrivit unor informații oferite de presa din străinătate, eșecul pe care-l trăiește în aceste momente Donald Trump este motivul de bucurie al Melaniei Trump. Asta pentru că, s-ar părea că Melania și-ar fi pus în minte să-l părăsească pe fostul președinte al Americii încă dinainte de legerile din 2016. La momentul respectiv, Melania Trump nu a fost deloc fericită pentru reușita soțului ei. Ba chiar, potrivit declarațiilor făcute de apropiații ei, aceasta ar fi izbucnit în lacrimi, dar nu de fericire. Acesta se pare că a fost și motivul pentru care a așteptat cinci luni până s-a mutat de la New York la Washington și nu pentru că fiul lor, Barron, trebuia să termine școala. Conform Daily Mail , fosta asistentă Stephanie Wolkoff declară că Melania Trump negocia o înțelegere post-nupțială astfel încât Barron să poată obține parte egală din averea lui Trump.

Melania Trump ” numără minutele până la divorț”

Tot aceeași sursă, a dezvăluit că în timpul mandatului soții Trump au avut dormitoare separtate la Casa Albă. Ba mai mult, fosta asistentă Omarosa Manigault Newman nu se sfiește să afirme că acest mariaj nu va mai funcționa prea mult timp.

”Melania numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”, a declarat fosta asistentă Omarosa Manigault Newman pentru Daily Mail.

Adauga un comentariu