International

Donald Trump anunță o ”decuplare” a Statelor Unite de China: ”Dacă nu vom mai face afaceri cu ei, nu vom mai pierde miliarde de dolari”

Publicat: 08 sept. 2020
Donald Trump strigă
Un expert american avertizează că există riscul ca în China să se dezvolte sisteme financiare separate faţă de restul lumii

Donald Trump anunță o ”decuplare” a Statelor Unite de China: ”Dacă nu vom mai face afaceri cu ei, nu vom mai pierde miliarde de dolari”. Luni, 7 septembrie 2020, președintele american anunță o decuplare a Statelor Unite față de China, și anume o separare a economiei dintre cele două state. De asemenea, acesta a anunțat că SUA nu va avea de suferit din punct de vedere financiar, dacă cele două țări vor întrerupe afacerile.

”Când menţionaţi cuvântul decuplare este un cuvânt interesant”, a afirmat Trump într-o conferinţă de presă la Casa Albă, informează.

”Pierdem miliarde de dolari şi dacă nu vom mai face afaceri cu ei, nu vom mai pierde miliarde de dolari. Se numeşte decuplare, puteţi începe să vă gândiţi la acest lucru”, a spus Trump.

Melania Trump, discurs istoric despre soţul ei. Donald Trump anunță o ”decuplare” a Statelor Unite de China: ”Dacă nu vom mai face afaceri cu ei, nu vom mai pierde miliarde de dolari”

Într-un discurs la Convenția Națională Republicană, prima doamnă Melania Trump a prezentat faptul că președintele Trump este hotărât să muncească din greu pentru a îmbunătăți țara într-un al doilea mandat.

În discursul care a durat timp de 25 de minute, ea s-a adresat direct şi a explicat două dintre cele mai mari crize politice cu care se confruntă soțul ei, în timp ce el face campanii pentru un al doilea mandat – pandemia coronavirusului și protestele împotriva brutalității poliției și discriminării rasiale.

Melania Trump și-a început cel mai lung discurs ca primă doamnă, exprimând simpatie pentru persoanele care și-au pierdut persoanele dragi față de COVID-19 sau suferă de virus, recunoscând că „multe persoane sunt neliniștite”. Acest lucru a fost în contrast cu mulți alți vorbitori ai convenției, care au dus pasul epidemiei sau au încercat să pună criza în trecut.

Melania îndemnat americanii să se reunească în perioadele dificile

Melania îndemnat americanii să se reunească în perioadele dificile, să reflecte asupra rasismului și să învețe de la el, fără să lanseze proteste recente în termeni excesiv de politici. „Este o realitate aspră că nu suntem mândri de părți din istoria noastră”, a spus Melania Trump. „Opriți violența și jafurile care se fac în numele justiției”.

Melania Trump a mai avut discursuri la Convenţia Naţională Republicană

În 2016, Melania Trump a vorbit timp de aproximativ 15 minute la Convenția Națională Republicană – un discurs care a fost inițial bine primit, dar curând criticat, deoarece unele linii au fost plagiate din discursul convenției din 2008 al lui Michelle Obama .

De această dată, ea a vorbit în fața a aproximativ 100 de invitați, inclusiv oficiali ai Casei Albe și membri ai cabinetului lui Trump din Grădina Trandafirilor, care a fost recent renovată .

Ca primă doamnă, Melania Trump a fost rareori văzută și mai rar auzită. Și-a concentrat activitatea publică asupra epidemiei și asupra copiilor – vizitându-i în spitale și școli și în unitățile de detenție de la granița de sud cu Mexicul, după ce au fost despărțiți de părinții migranți. ampania ei „Fii cel mai bun” i- a îndemnat pe oameni să se trateze cu amabilitate, în special online – o inițiativă pe care a recunoscut-o că a stârnit scepticism din cauza proclivității soțului său de a se retrage criticilor de pe Twitter și de a atribui porecle medii adversarilor săi în mitingurile răutăcioase.

În timp ce Melania Trump a evitat să-i critice pe adversarii politici ai soțului ei, ea i-a criticat pe cei din mass-media pentru „bârfe” și „titluri false” – încetând să folosească insultele „fake news” preferate de președinte.

Comentarii
  • BRAVOOOOOO.!!!!!!!!!!!!!!!!!! toate tarile lumii trebuie sa se decupleze de China. CHINA TREBUIE PUSA LA ZID SA SE PRABUSEASCA DACA TOT A DISTRUS PLANETA IN SPERANTA CA VA CONDUCE PLANETA CREZANDU-SE CEA MAI PUTERNICA TARA DIN LUME CARE POATE SA DISTRUGA TOT PENTRU A CONDUCE LUMEA. china trebuie sa cada la pamnt nici o tara nu trebuie sa mai faca comert cu China , China mai ales pentru Europa trebuie EXCLUSA , CHINA NU E IN UE NU E IN NATO, ESTE O TARA COMUNISTA CARE VREA SA COLONIZEZE PLANETA, fARA CHINEZARAIE IN ROMANIA, FARA 5G IN ROMANIA, FARA HUAWEI, TIK TOK TOATE ASTEA FIIND INTERZISE DEJA IN ALTE STATE. unDE MAI PUI CA ROMANIA STAT DEMOCRATIC VREA SA NE OMOARE CU TEHNOLOGIA CHINEZEASAC UCIGASA SI SPIOANA 5G, CARE A FOST DEJA APROBATA PRIN HOTARARE DE GUVERN FARA O CONSULTARE PUBLICA A TUTUROR ROMANILOR

Adauga un comentariu