Cancan ultimă oră

Dorian Popa, pregătit să devină tată: ,,Voi fi mai strict și mai restrictiv”

Publicat: 31 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dorian Popa pregătit să devină tată Voi fi mai strict și mai restrictiv
Dorian Popa a cunoscut un succes răsunător în ultimii ani, după ce câștigat sume semnificative din social media

Artistul a declarat că va fi un tată exigent, pentru a-i oferi copilului său o educație exemplară.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Dorian Popa este într-o relație de câțiva ani cu Claudia Iosif, cunoscută și ca „Babs”. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și au multe planuri împreună, iar recent artistul a recunoscut că este pregătit chiar să devină tată.

Cum se vede Dorian Popa în rolul de tătic?

Dorian Popa recunoaște că a ajuns la vârsta la care s-a maturizat foarte mult, astfel că în rolul de tătic ar reuși să fie destul de responsabil și să îi ofere o educație exemplară copilului său.

Mai mult, vedeta a mărturisit că va fi un părinte exigent și va impune anumite restricții atunci când o să considere că este cazul, pentru că așa a procedat și mama lui, iar acest lucru a fost benefic pentru el:

„E greu cu Dorian, atunci când va fi să fie în ipostaza de tătic. Cu siguranță voi fi mai strict și mai restrictiv, pentru că așa a fost și mama mea cu mine.

Cred că a fost foarte bine în ceea ce privește evoluția mea din punct de vedere al educației. Nu voi fi nici „dracu” pe pământ. Sunt de părere că un copil trebuie să se bucure și de copilărie, și de libertate.

Voi merge pe premisa mamei mele. Dacă îmi aduce rezultate școlare și umane, cu siguranță copilul meu se va putea distra ca la carte, ca orice tânăr.”, a declarat Dorian Popa.

Cum îi merg afacerile lui Dorian Popa în pandemie?

Dorian Popa a cunoscut un succes răsunător în ultimii ani, după ce câștigat sume semnificative din social media.

Bărbatul a ales să investească o mare parte din câștiguri, iar acum se bucură de o cifră de afaceri surprinzătoare, pe timp de pandemie:

„Acum, lumea a înțeles ce înseamnă social media. Toată lumea își dorește social media! Am auzit că sunt mulți oameni din lumea publică ce resimt dificultăți financiare, însă eu n-aș putea să spun asta.

Cifra mea de afaceri este publică, pentru că orice firmă cu acte în regulă are situația financiară publică. N-aș putea să mint și să spun că pandemia mi-a adus pierderi financiare. Mi-a adus creșteri ale marjelor de profit, însă mi-aș dori mai mult să se întoarcă zâmbetele, să se întoarcă libertatea și naturalețea oamenilor.”, a adăugat Dorian Popa.

Adauga un comentariu