Cancan ultimă oră

Dorian Popa și-a amenajat curtea! Vloggerul a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro ca să arate fabulos – FOTO

Publicat: 14 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dorian Popa și-a amenajat curtea Vloggerul a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro ca să arate fabulos - FOTO
Dorian Popa a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro ca să arate fabulos

De când s-a lansat în imobiliare, Dorian Popa este din ce în ce mai implicat în amenajarea propriei case. După ce a avut grijă ca fiecare colț din casa lui să arate impecabil, vloggerul a trecut la curte. Dorian Popa a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro ca să arate fabulos!

Dorian Popa are din ce în ce mai mult succes pe toate planurile, astfel că ultima grijă a lui sunt banii. Are tot ce își dorește și muncește zilnic pentru visurile sale.

Acest lucru se observă și în ultimele imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, în care apare curtea lui Dorian Popa complet amenajată.

Cum arată acum curtea lui Dorian Popa, după ce a cheltuit zeci de mii de euro

Celebrul vlogger a început construcția casei și amenajarea curții sale în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci se observă progrese. Ei bine, Dorian Popa i-a pus pe jar pe fani cu ultimele imagini cu piscina din curtea sa și modul în care a amenajat totul.

Curtea lui arată la fel ca a unei celebrități și are toate facilitățile de care are nevoie pentru a se simți bine. Dorian Popa a cheltuit câteva zeci de mii de euro pentru tot ce a implicat această amenajare, dar și rezultatul este pe măsură.

În curte are o piscină uriașă, decorată cu palmieri pe margine, o terasă de lux și mai multe şezlonguri. De asemenea, a pus și o mulțime de lumini, care creează o atmosferă de vis pe timp de noapte.

Vloggerul plătește oricât pentru propriile plăceri

Dorian Popa poate acum să se bucure liniștit de viață și să își pună aplicare pasiunile. De curând, vloggerul a vizitat Statele Unite ale Americii, unde a cheltuit o sumă considerabilă, pe care puțini români și-ar putea să și-o permită.

Timp de mai multe zile, a avut nevoie de aproximativ 4.219 euro de persoană pentru a-și face toate plăcerile.

” Cele două bilete au costat nici mai mult nici mai puțin de 1.580 euro. Upgrade-urile au fost pe zborurile lungi, adică Amsterdam – New York și New York înapoi în Amsterdam. 800 euro ar costa un bilet dus întors, de persoană. Cazarea a costat nici mai mult, nici mai puțin de 2.263 euro o cameră, sumă pe care o împărțim la șapte nopți, rezultă mini suma de 323 de euro pe noapte.

Deci adunând cei 2.263 euro la cei 800 euro deja existenți, avem deja suma de 3.053 de euro, alături de care o să vă prezentăm și sumele pentru toate activitățile pe care am ales să le facem. 4.219 euro sunt toate activitățile deja plătite”, a declarat Dorian Popa, pe Youtube.

 

Adauga un comentariu