Cancan

Babs a trecut peste despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif, surprinsă în compania altui bărbat

Publicat: 11 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Babs a trecut peste despărțirea de Dorian Popa. Claudia Iosif surprinsă în compania altui bărbat
Fosta iubită a lui Dorian Popa s-a afișat în compania unui bărbat misterios, la câteva luni după ce ea și artistul s-au despărțit

Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, pare să fi trecut peste despărțirea de Dorian Popa, cei doi fiind împreună timp de 11 ani. Fanii celor doi mai sperau într-o împăcare mai ales că influencerul a participat recent la ziua de naștere a fostei iubite. Și totuși Babs le-a risipit speranțele după ce a postat zilele trecute o imagine în care apare alăturid e un bărbat misterios.

Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută și drept „Babs”, au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, însă povestea lor de iubire s-a încheiat în urmă cu câteva luni, după 11 ani pe care cei doi i-au petrecut împreună.

Babs a trecut peste despărțirea de Dorian Popa

În timp ce fanii lor încă se gândesc la o posibilă împăcare, Babs pare că l-a dat uitării definitiv pe fostul partener. Fosta iubită a lui Dorian Popa s-a afișat în compania unui bărbat misterios, la câteva luni după ce ea și artistul s-au despărțit.

Pe pagina sa de Instagram, acolo unde ține legătura cu oamenii care o apreciază, Babs i-a luat pe toți prin surprindere seara trecută. Astfel, Claudia Iosif a dat anumite detalii din viața privată, care i-au făcut pe unii să se gândească la o nouă relație a femeii.

La câteva luni după ce a anunțat că ea și Dorian Popa au decis să meargă pe drumuri diferite, vedeta a publicat o fotografie de la un restaurant, acolo unde a mers să cineze. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost faptul că fosta iubită a lui Dorian nu era singură, ci însoțită de un bărbat, a cărui identitate nu a vrut, însă, să o dezvăluie.

Dorian Popa, încă afectat de despărțire

În vreme ce Claudia Iosif pare că s-a vindecat după separarea dureroasă de Dorian Popa, rana artistului încă nu s-a închis. Recent, invitat în podcast-ul moderat de Teo Trandafir, vlogger-ul a recunoscut că încă suferă din cauza rupturii dintre el și Babs.

Totuși, deși a mărturisit că nu a uitat-o pe fosta iubită, Dorian Popa este de părere că rănile vor dispărea la un moment dat și că cel mai bine pentru el ar fi să nu se mai gândească la ce a fost în trecut și să încerce să meargă mai departe.

„S-a încheiat de tot. Ustură în suflet, dar trebuie să înțelegem că la un moment rănile se și închid. Dacă te gândești în mod constant la rana ta, cred că se va închide mai greu. Trebuie să ne asumăm faptul că în viață trebuie să mergem mai departe”, a mărturisit Dorian Popa.

Comentarii
Adauga un comentariu