Local

Dosar FIERBINTE! Sageata clanului Corduneanu, ridicat dupa un FLAGRANT! De la un simplu ajutor de bucatar la cantina studentilor, a ajuns NABAB peste noapte! FOTO

Publicat: 19 sept. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Unul dintre cei mai vechi traficanti de droguri din Iasi a fost ridicat de politisti @ Ionut Balaban a ajuns intr-un fel sau altul bogat peste noapte, asta, din traficul de droguri @ Ieseanul a procurat cantitati importante de canabis, atât din surse interne, cât si externe, pe care le-a comercializat pe piata ilicita din municipiul Iasi, unui numar foarte mare de consumatori, obtinând astfel importante beneficii materiale @ Surse din cadrul anchetei au precizat ca individul este apropiat al clanului Corduneanu

Lovitura grea incasata de unul dintre cei mai vechi traficanti de droguri din Iasi, Ionut Balaban. Miercuri, politistii de combatere a criminalitatii organizate din Iasi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iasi, au ridicat peste 100 de grame de droguri de risc si sume importante de bani ce ar fi fost obtinuti din traficul de droguri.

Vezi si: O tanara focoasa din Iasi a vrut sa dea lovitura cu videochat-ul! N-a crezut niciodata ca ar putea ajunge aici!

"La data de 18 septembrie 2019, a fost organizata o actiune de prindere în flagrant delict a unui barbat, de 30 de ani, care ar fi comercializat canabis catre mai multe persoane. Din cercetarile efectuate a reiesit ca acesta ar fi vândut stradal, în municipiul Iasi, droguri de risc, în mai multe rânduri. În urma perchezitiei efectuate la domiciliul lui, au fost ridicate peste 100 de grame de canabis, cristale MDMA, aproximativ 330.000 de lei si 14.000 de euro – bani susceptibili a fi obtinuti din traficul de droguri, precum si alte bunuri care ar fi folosit în activitatea infractionala (33 de telefoane mobile). Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar fata de barbatul de 30 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iasi au dispus retinerea pentru 24 de ore. Actiunea a beneficiat de sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din Politia Româna. În activitati au fost angrenati si jandarmi din Iasi", au transmis reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Vezi si: Poveste extrem de fierbinte! Aceasta contabila din Iasi s-a apucat de videochat ca sa-si ajute sora, directoare de banca! Cum i-a fost aflat secretul! FOTO

O adevarata avere, gasita la perchezitii

Din cate se pare, Ionut Balaban era apropiat de clanul Corduneanu. In trecut, barbatul in varsta de 30 de ani a lucrat intr-o cantina din Targusor Copou. Miercuri, acesta a fost retinut pentru 24 de ore.

"In perioada iunie 2018 – septembrie 2019, în mod repetat, inculpatul I.B. a procurat cantitati importante de canabis, atât din surse interne, cât si externe, pe care le-a comercializat pe piata ilicita din municipiul Iasi, unui numar foarte mare de consumatori, obtinând astfel importante beneficii materiale. În urma perchezitiei domiciliare efectuate la locuinta inculpatului, a fost gasita cantitatea de 130 de grame de canabis, cristale MDMA, precum si sumele de 322.750 de lei si 13.720 de euro, dobândite de catre inculpat din comercializarea unor cantitati importante de canabis în perioada investigata", au declarat ieri reprezentantii DIICOT Iasi.

Vezi si: SOC! Regina videochat-ului din Iasi a ramas fara rege! Si-a terorizat vecinii cu gemete si partide de amor nebun, dar a ajuns dupa gratii

Potrivit acestora, individul va fi prezentat Tribunalului Iasi cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.  Actiunea a fost efectuata împreuna cu ofiteri de Politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, iar suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale, in timp ce actiunea a fost efectuata cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Iasi.

De la o viata obisnuita, ca ajutor de bucatar, a ajuns sa mearga in vacante luxoase si sa cheltuie sume importante de bani. In viata de zi cu zi, Ionut Balaban era un om obisnuit care nu iesea cu nimic in evidenta. Viata si-a trait-o in Podu Ros. Cam toti tinerii de varsta lui care locuiesc prin zona stiau cu ce se ocupa acesta.

Adauga un comentariu