National

Două eleve din Bacău s-au luat la bătaie pe holurile unei școli

Publicat: 11 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două eleve din Bacău s-au luat la bătaie pe holurile unei școli
Două eleve din Bacău s-au luat la bătaie pe holurile unei școli

Un incident grav a avut loc chiar pe holurile unei școli. Două eleve de la Şcoala Generală Mircea Cancicov Bacău, s-au luat la bătaie. Se pare că din cauza unui băiat.

Cele două minore sunt în clasa a 6-a, respectiv a 7-a și au fost filmate în timp ce au început să își împartă pumni și picioare. În jurul lor se aflau mai mulți elevi, care, din păcate nu au încercat să le oprească, ci strigau: „Dă-i mai tare!”

Conflictul dintre ele a fost unul foarte grav, însă motivul nu, un băiat a fost cauza agresiunii. Una dintre ele a ajuns la Spitalul de Urgenţă Bacău cu răni serioase.

Doi părinți au început să își împartă pumni și picioare lângă o școală din Suceava

Și în Suceava a avut loc un incident la fel de grav care s-a petrecut lângă o școală. Doi părinți s-au luat la bătaie chiar în fața unei școli din Suceava. Cei doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare în fața unității de învățământ. Totul ar fi pornit de la o decizie luată de o nouă învățătoare.

Doi părinți au început să se bată în plină stradă chiar lângă o școală din comuna Botoșana, județul Suceava. Persoanele care se aflau în acea zonă atunci când a avut loc incidentul au spus că cei doi bărbați ar fi oprit mașinile în trafic.

Au început să își împartă pumni și picioare chiar în mijlocul străzii

Ulterior, ei s-au dat jos de la volan și au început să își împartă pumni și picioare chiar în mijlocul străzii. Un alt localnic a imortalizat momentul. Pe filmarea făcută de acesta se poate vedea cum bărbații se bat fără ca cineva să intervină pentru ca cei doi să se despartă. În plus, un alt bărbat, care se afla la doar câțiva metri de locul în care avea loc bătaia, a privit întreg incidentul în timp ce stătea cu mâinile în buzunar. Unul dintre cei doi bătăuși a căzut la un moment dat. Cu toate acestea, celălalt bărbat a continuat să îl lovească.

Adauga un comentariu