Local

Două festivaluri caritabile, organizate de părintele Dan Damaschin în această vară – FOTO

Publicat: 24 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două festivaluri caritabile organizate de părintele Dan Damaschin în această vară - FOTO
În perioada 28-29 iulie 2023 are loc festivalul „Glasul Vieții”, organizat de către părintele Dan Damaschin

În perioada 28-29 iulie 2023 are loc Festivalul „Glasul Vieții”, organizat de părintele Dan Damaschin. Evenimentul se desfășoară pe Plaja Holiday, lângă Debarcader, Eforie Nord. Părintele a fost contactat de reprezentanții primăriei din zonă, care i-au propus să facă un eveniment caritabil cum este cel din Iași, ce urmează în luna august

În aceeași vară, părintele Damaschin organizează împreună cu voluntarii săi două evenimente caritabile care vin în sprijinul și în susținerea a 10.233 de copii sărmani aflați în grija Asociației „Glasul Vieții” și a preotului.

Pregătiri intense pentru realizarea festivalului caritabil de la mare

o poză de la un concert
În aceeași vară, părintele Damaschin organizează împreună cu voluntarii săi, două evenimente caritabile care vin în sprijinul și în susținerea a 10.233 de copii sărmani

Anul acesta are loc cea de-a doua ediție a celui mai mare festival caritabil din România, mai exact „Inimo”. Anul trecut a avut un impact uriaș asupra oamenilor și a venit în sprijinul a peste 10.000 de copilași ce provin din familii defavorizate. Părintele Dan Damaschin este cunoscut pentru toate faptele bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului și pe care le face în continuare, iar micuții pe care acesta îi duce în tabăra „Marea Vieții” se află în stațiunea Eforie, unde are loc și Festivalul „Glasul Vieții”. Reprezentanții primăriei au luat legătura cu preotul și i-au propus să facă un astfel de eveniment caritabil și la mare, iar în doar câteva zile s-a organizat o desfășurare de forțe pentru a pune la punct fiecare detaliu.

„Se pare că vom intra în cartea recordurilor prin faptul că pe lângă «INIMO», Festivalul Internațional al familiei, al vieții și al faptelor bune, aflat la a doua ediție, în doar câteva zile trebuie să punem baza unui alt festival al familiei, denumit simplu FESTIVALUL «GLASUL VIEȚII». Concret, cu un larg sprijin din partea Primăriei Eforie și al tuturor autorităților constănțene, sprijiniți masiv de oamenii de afaceri locali, am fost provocați să organizăm, în Eforie, un nou eveniment caritabil, asemeni lui «INIMO», asta pentru că o țară întreagă a apreciat enorm prima ediție de la Iași”, spune părintele Dan Damaschin.

Iată ce artiști vor cânta la festivalul caritabil organizat la mare de părintele Dan Damaschin

o poză de la un concert
Prețul unui bilet la festivalul „Glasul Vieții” este de 75 de lei acces pentru o singură persoană în una din cele două zile, iar prețul unui bilet VIP este de 150 de lei

Prețul unui bilet la Festivalul „Glasul Vieții” este de 75 de lei, acces pentru o singură persoană în una din cele două zile, iar prețul unui bilet VIP este de 150 de lei. Artiștii ce vor cânta sunt Andra, Nicole Cherry, Horia Brenciu, Ana Beregoi, Damian Drăghici și Smiley, iar în deschidere va concerta Corala Armonia cu binecuvântarea IPS Teodosie.

„În doar câteva zile punem la bătaie toate cunoștințele, toți voluntarii și toate resursele fizice și virtuale ale asociației noastre pentru a aduna cei mai buni artiști ai României, cei mai buni specialiști în organizare de evenimente și cei mai buni români pentru a ne simți nu doar bine, ci pentru a face fapte bune, mai ales că la Iași ne așteaptă, din toamnă, 10.233 de copii orfani și sărmani pentru a fi duși la școală, precum și datoriile de la Clinica de Caritate «Veronica», spitalul pentru oamenii sărmani, care și ei așteaptă un RMN și un CT nou-nouțe”, mai spune părintele Dan Damaschin.

Adauga un comentariu