Economic Local

Două firme vor să furnizeze capace pentru canalele din Iași! O bucată ajunge la 100 de euro

Publicat: 19 mart. 2020

În cursul acestei săptămâni, ApaVital SA, compania de apă-canal, a demarat licitația pentru achiziționarea unui număr de 330 capace de canal din fontă. Prevederea bugetară estimată este de 161.040 lei, fără TVA, aproape 34.000 euro. Asta înseamnă că un capac poate costa și 100 de euro. ApaVital are nevoie de capace pentru a completa acolo unde sunt lipsă sau pentru viitoarele lucrări de extindere. La procedură s-au prezentat două societăți: Ziggiotto Industries SRL, din Cluj, și Triplast SRL, din Târgu Mureș. Oferta cu prețul cel mai scăzut va fi declarată câștigătoare.

„Necesitatea achiziționării acestor capace pentru căminele de vizitare din rețelele de canalizare și de alimentare cu apă din sistemul ApaVital a fost creată de motivația completării anexelor aferente sistemului apă-canal, cât și la execuția lucrărilor de extinderi rețele apă-canal. Ca urmare a achiziției acestor capace din fontă, se vor aduce beneficii în ceea ce privește eliminarea disconfortului privind lipsa acestora din rețelele de apă-canal, cât și execuția lucrărilor de extinderi/înlocuiri ale rețelelor de apă-canal, ale ApaVital, pentru toată aria de operare”, se arată în caietul de sarcini.

Comentarii
  • Personalizati capacele cu numele si stema iasi si da-ti amenzi celor care primesc capace la fier vechi ,si poate vor rezista mai mult timp.

Adauga un comentariu