Economic Local

Două firme vor să schimbe parbrizele autobuzelor CTP, cu 140.000 de euro

Publicat: 15 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două firme vor să schimbe parbrizele autobuzelor CTP cu 140.000 de euro

Recent, Compania de Transport Public (CTP) Iași a demarat o licitație pentru achiziționarea de geamuri și parbrize pentru parcul de autobuze și tramvaie din dotare. Procedura a fost împărțită în trei loturi, prevederea bugetară fiind de 648.612 lei, fără TVA, aproape 140.000 euro. La licitație s-au prezentat două societăți: New SH SRL (Iași) și Bus&Coach Group SRL (Ilfov). Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

Garanție timp de un an

Necesarul de sticlă geam este 225 metri pătrați, geamuri și parbrize auto – 303 bucăți, geamuri și parbrize pentru tramvaie – 195 bucăți.

„Din cauza accidentelor produse în circulație, precum și a altor evenimente nedorite ce se produc în timpul exploatării mijloacelor de transport aparținând CTP Iași, se poate ajunge la deteriorarea autovehiculelor (spargerea geamurilor). După constatarea evenimentului, vehiculul trebuie introdus în reparații în vederea înlocuirii geamurilor sparte după care acesta se poate reintroduce în circulație. Pentru asigurarea călătorilor și a personalului de bord este necesar ca geamurile înlocuite să fie din sticlă securizată sau duplex și să corespundă tipului de autovehicul”, se arată în caietul de sarcini.

Termenul de garanție este de minimum 12 luni de la montare.

Adauga un comentariu