National

Două minore de 15 și 16 ani au fost lovite din plin de un șofer, pe o trecere de pietoni din Vaslui

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Două minore de 15 și 16 ani au fost lovite din plin de un șofer pe o trecere de pietoni din Vaslui
Două minore de 15 și 16 ani au fost lovite din plin de un șofer, pe o trecere de pietoni din Vaslui

Accident grav în Vaslui. Două adolescente, de 15 şi 16 ani, au ajuns în stare gravă la spital ieri, 24 mai 20124, după ce au fost lovite în plin pe o trecere de pietoni. Tinerele mergeau regulamentar pe trecere când, la un moment dat, o maşină a venit cu viteză şi le-a lovit în plin. Medicii le-au acordat primul ajutor fetelor, care apoi au fost duse de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea cum s-a petrecut mai exact totul.

Două adolescente au fost accidentate, joi după-amiază, în timp ce traversau o stradă din municipiul Vaslui. Accidentul rutier s-a produs, joi după-amiază, pe strada 11 Iunie din Vaslui, în apropierea sediului unui ocol silvic.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, echipaje medicale au intervenit pentru două tinere cu vârste aproximativ 15-16 ani lovite de o maşină. Cele două au fost accidentate în timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni.

Persoana care a apelat 112 a relatat că adolescentele sunt conştiente. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe cu medic de la ISU şi SAJ Vaslui.

Adauga un comentariu