Culinar

Dr. Alin Popescu: ”Multi oameni se ingrasa din cauza ca mananca salate”

Publicat: 22 oct. 2019

Majoritatea oamenilor care vor sa scape de cateva kilograme in plus incearca sa renunte la mancarurile grele si sa manance cat mai multe salate. Insa si salatele ingrasa, potrivit dr. Alin Popescu, medic primar in medicina sportiva, medic cu multiple preocupari in zona de nutritie si in promovarea unui stil de viata sanatos.

Multi oameni se ingrasa din cauza ca mananca salate
”Stiu multi oameni care se ingrasa din cauza ca mananca salate. Salatele cu oua, grasimi, prea mult ulei, cu sunca sau chiar salatele de fructe cu frisca sau alte toppinguri nu sunt chiar ”prietenoase” cu silueta. In plus, degeaba mananci peste la gratar sau salate, daca mananci la 1 noaptea”, a adaugat medicul. Potrivit dr. Alin Popescu, nu exista alimente nocive, doar cantitati prea mari, moduri gresite de preparare, ore nepotrivite la care sunt consumate.

”Poti manca la pranz cam orice: paste, mar copt, peste, pizza, pentru ca o felie de pizza o data pe saptamana sau o clatita cu gem n-a omorat pe nimeni. Nu trebuie sa fim fixisti si sa ne abtinem de la alimentele care ne plac si cel mai bine e sa ne facem poftele la pranz, nu la cina”, a recomandat medicul.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu