National

Dr. Ion Alexie o felicită pe Flavia Groșan: „Este foarte bine ce a făcut doamna doctor. A reușit niște tratamente foarte bune”

Publicat: 18 mart. 2021
Colaj Ion Alexie și Flavia Groșan
Ion Alexie și Flavia Groșan

Joi, 18 martie 2021, dr. Ion Alexie, medic primar de boli infecţioase la un spital din Las Vegas, a vorbit, la Antena 3, despre situația medicului pneumolog-bronholog Flavia Groşan şi despre protocolale de tratament anti-COVID-19, existente în România.

Medicul din Las Vegas este de părere că protocoalele de tratament din România ar trebui să fie mai flexibile. Toți medicii români caută soluții, deoarece nu au cu ce să își trateze pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2. Medicul Ion Alexie o felicită pe Flavia Groșan, fiindcă a reușit, prin intermediul propriei scheme de tratament, să vindece, fără spitalizare, peste o mie de pacienți de COVID-19.

Dr. Ion Alexie: „ Este adevărat, nu avem un protocol perfect”

Medicul din Las Vegas spune că ceea ce a făcut Flavia Groșan este de aplaudat și nu ar trebui criticată pentru ceea ce a făcut. COVID-19 este o boală nouă, care are nevoie, în permanență, de un tratament bun, care să o combată.

„Dna doctor a avut norocul să trateze pacienții foarte devreme și dacă, cu adevărat a vindecat 1.000 de pacienți sau poate 500, sau poate 700, este un lucru de aplaudat și nu trebuie să fie judecată şi mai ales într-un mod acuzator. Ştim cu toții că aceasta este o boală foarte nouă și se schimbă în permanență și peste tot căutăm tratamentele cele mai bune, este adevărat nu avem un protocol perfect.

Dr. Ion Alexie: „Protocoalele din toată lumea sunt prost făcute”

Ion Alexie consideră că protocolul din România, și nu numai, ar trebui să fie mai flexibil, adaptat pentru fiecare pacient în parte.

„Protocolul din România ar trebui să fie mai flexibil să fie mai ușor adaptabil, la toate categoriile de pacienţi. O altă problemă care este şi în România şi în Statele Unite şi în toată lumea, este că în faza virală, faza în care noi ar trebui să omorâm virusul, protocoalele din toată lumea sunt prost făcute.

În America nu ne dă voie să folosim Remdesivirul, singurul antiviral pe care îl avem, pentru că ei zic că trebuie să îl folosim numai după ce pacientul este hypoxic. Atunci este prea târziu, pentru că mulți dintre ei poate au pierdut deja 40-50% din funcția pulmonară.

Dr. Ion Alexie: „Toţi medicii din România vor să trateze pacienţii şi nu au cu ce. Fiecare caută soluţii”

Medicul spune că Flavia Groșan a reușit, prin experința ei, să găsească un tratament, care să dea roade în lupta cu pandemia. El o felicită că pecienții acesteia nu au suferit de la medicamente și nu au avut complicații.

În România aveți două medicamente antivirale, care nu se găsesc în farmacii. Doamna doctor și toţi doctorii de familie care vor să trateze acești pacienți nu au cu ce să îi trateze în ambulator. Nu este niciun medicament. De aceea fiecare încearcă pe experiența lui să folosească anumite medicamente și după părerea mea este foarte bine ce a făcut doamna doctor. A reușit niște tratamente foarte bune. Atâta timp cât pacienții dumnealor nu au suferit de la medicamente și nu au avut complicații, eu o felicit”, a spus medicul Ion Alexie la Antena 3.

Comentarii
  • tratamentul medicamentos strica socatelile marilor concerne farmaceutice si cu spaga data la decidenti cum ramine iar cobaii???????

  • PROTOCOALELE AU FOST FACUTE CU INTENTII CRIMINALE…NU SE POATE SA SE ASCUNDE NIMENI DUPA DEGET TOT CEA CE SA FACUT A FOST CU INTENTIE NETRATAREA BOLNAVILOR CARE AVEAU NEVOIE CUM E CANCERUL DIABETUL SI ALTE BOLI .IN SPITALE NU SE MAI TRATAU DECAT DE COVID SE MUREA DE COVID .SI GRIPA PRINTRO MINUNE A DISPARUT ..ALBA NEAGRA DECI GRIPA SI COVIDUL FRATI DE CRUCE CARE UCIDE .NU STIU DE CAND POLITICUL SI-A LUAT OBICEIUL SA CONDUCA MEDICII ..CU CE DREPT SE COMANDA DE LA MII DE KM CE SA FACEM CU ROMANII SI OAMENII NOSTRII DIN ROMANIA DACA LA INCEPUT MEDICII NU STIAU ADEVARUL SI NU PUTEM ACUZA DE NIMIC LA ORA ACTUALA SE STIE DE ACEST COMPLOT MONDIAL IN DEFAVOAREA CETATENILOR LUMII SI SANT VINOVATI DE CRIMA .CUNOSC MEDICI CARE IN OCHII MEI POZEAZA SUS DE TOT CA INGERI …ABNEGATIE CA MEDICI ,DAR AM OBSERVAT IN ULTIMA VREME CA SANT MARGINALIZATI IN FAVOAREA CELOR CARE LUCREAZA IN BENEFICIUL OMS SI FARMACII SI LE UMPLE COSNITA ZILNICA CU BENEFICII IN PROPPRIU BUZUNAR .ATENTIE DOMNILOR NU VA PIERDETI UMANITATEA …MILA COMPASIUNEA PENTRU BANI ..AVETI O DATORIE FATA DE OAMENI..NU VA FACETI MEDICI SOCOTIND CARE MESERIE DE MEDIC ESTE MAI BANOS ,FITI UMANI SI ATUNCI LUMEA NOASTRA VA FI MULT MAI BUNA SANT HIAR MANDRA CA DIN ORADEA MEA A TA A NOASTRA .EXISTA ASTFEL DE MEDICI NU ESTE USOR SA LUPTI CU O BOALA PE CARE AU AVUT GRIJA UNII …SA ARUNCE PE MAPAMOND PRIN FRICA NEJUSTIFICATA ACEST VIRUS …CAND NU CUNOST DUSMANUL NU TE POTI LUPTA CINSTIT CU EL….. TE ATACA MISELESTE PRIN SPATE….FELICITARI TUTUROR MEDICILOR CARE LUCREAZA PENTRU SALVAREA VIETII SI FAC TOT POSIBILUL PENTRU VINDECAREA BOLNAVILOR EI SANT CEI CARE MERITA LAUDATI SI APRECIATI .

  • PROTOCOALELE AU FOST FACUTE CU INTENTII CRIMINALE…NU SE POATE SA SE ASCUNDA NIMENI DUPA DEGET TOT CEA CE SA FACUT A FOST CU INTENTIE NETRATAREA BOLNAVILOR CARE AVEAU NEVOIE CUM E CANCERUL DIABETUL SI ALTE BOLI .IN SPITALE NU SE MAI TRATAU DECAT DE COVID SE MUREA DE COVID .SI GRIPA PRINTRO MINUNE A DISPARUT ..ALBA NEAGRA DECI GRIPA SI COVIDUL FRATI DE CRUCE CARE UCIDE .NU STIU DE CAND POLITICUL SI-A LUAT OBICEIUL SA CONDUCA MEDICII ..CU CE DREPT SE COMANDA DE LA MII DE KM CE SA FACEM CU ROMANII SI OAMENII NOSTRII DIN ROMANIA DACA LA INCEPUT MEDICII NU STIAU ADEVARUL SI NU PUTEM ACUZA DE NIMIC LA ORA ACTUALA SE STIE DE ACEST COMPLOT MONDIAL IN DEFAVOAREA CETATENILOR LUMII SI SANT VINOVATI DE CRIMA .CUNOSC MEDICI CARE IN OCHII MEI POZEAZA SUS DE TOT CA INGERI …ABNEGATIE CA MEDICI ,DAR AM OBSERVAT IN ULTIMA VREME CA SANT MARGINALIZATI IN FAVOAREA CELOR CARE LUCREAZA IN BENEFICIUL OMS SI FARMACII SI LE UMPLE COSNITA ZILNICA CU BENEFICII IN PROPPRIU BUZUNAR .ATENTIE DOMNILOR NU VA PIERDETI UMANITATEA …MILA COMPASIUNEA PENTRU BANI ..AVETI O DATORIE FATA DE OAMENI..NU VA FACETI MEDICI SOCOTIND CARE MESERIE DE MEDIC ESTE MAI BANOS ,FITI UMANI SI ATUNCI LUMEA NOASTRA VA FI MULT MAI BUNA SANT CHIAR MANDRA CA DIN ORADEA MEA A TA A NOASTRA .EXISTA ASTFEL DE MEDICI NU ESTE USOR SA LUPTI CU O BOALA PE CARE AU AVUT GRIJA UNII …SA ARUNCE PE MAPAMOND PRIN FRICA NEJUSTIFICATA ACEST VIRUS …CAND NU CUNOST DUSMANUL NU TE POTI LUPTA CINSTIT CU EL….. TE ATACA MISELESTE PRIN SPATE….FELICITARI TUTUROR MEDICILOR CARE LUCREAZA PENTRU SALVAREA VIETII SI FAC TOT POSIBILUL PENTRU VINDECAREA BOLNAVILOR EI SANT CEI CARE MERITA LAUDATI SI APRECIATI .

Adauga un comentariu