Actualitate

Dr. Mihai Craiu explică de ce mor tinerii din cauza Covid-19, într-un mod inexplicabil

Publicat: 09 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dr. Mihai Craiu explică de ce mor tinerii din cauza Covid-19 într-un mod inexplicabil
Medicul Mihai Craiu susţine că tinerii care au fost infectați cu noul coronavirus mor din cauza faptul că organismul lor se apără greşit. În corp se produc autoanticorpi ce fac rău propriului organism

Dr. Mihai Craiu, medic primar pediatrie la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu” Bucureşti a transmis de ce mor inexplicabil tinerii din cauza complicaţiilor grave ale virusului Covid-19. Pediatrul explică faptul că acești pacienți au o anomalie imună care neutralizează tratamentul.

”Mulți „experți” în COVID-19 susțin sus și tare că maladia este un moft și că nu se vaccinează pentru că imunitatea naturală (obținută prin boală) este superioară celei vaccinale. Articolul de față (publicat în una din cele mai prestigioase reviste științifice din lume) arată existența unor autoanticorpi, ce neutralizează interferonul, în formele grave de maladie cu SARS-CoV-2 https://www.science.org/doi/10.1126/sciimmunol.abl4340”, a transmis dr. Mihai Craiu.

Tot mai mulţi tineri mor din cauza noului coronavirus. Ce spune dr. Mihai Craiu

Dr. Craiu a transmis că deşi 90 la sută din cazurile persoanelor infectate cu noul coronavirus fac o formă uşoara sau asimptomatica, trebuie să ne îngrijoreze procentul care a rămas, de 10 la sută. Astfel, printre aceştia se regăsesc vârstnici, dar şi tineri care ajung la spital cu pneumonie şi necesită intubarea.

„90% din cei infectați cu noul coronavirus fac forme ușoare sau asimptomatice. Dar 10% dezvoltă pneumonie și, din aceștia, cam 2%, insuficiență respiratorie gravă. La început se credea că cei 10% sunt selectați doar din persoanele vârstnice sau având comorbidități. Asta până au început să apară decese la adulții tineri, intubați.

Da, vârsta este importantă! Cel mai mic risc de deces este la copilul

Cauza morţii inexplicabile a tinerilor infectați cu Covid-19

Medicul Mihai Craiu susţine că tinerii care au fost infectați cu noul coronavirus mor din cauza faptul că organismul lor se apără greşit. În corp se produc autoanticorpi ce fac rău propriului organism.

„Concluzia? Acele persoane care mor inexplicabil ca urmare a complicațiilor grave ale COVID-19 nu au o infecție mai severă din cauza SARS-CoV-2 ci au o „strategie” greșită de apărare, producând autoanticorpi ce fac rău propriului organism, blocând interferonul ce ar putea împiedica multiplicarea virusului. Acest răspuns aberant, cu autoanticorpi, e prezent la ~1 din 5 pacienți cu boală gravă.

Dacă faci boala și ai acest tip de anomalie imună te „sinucizi”. Dacă acești pacienți se vaccinează nu mor deoarece autoanticorpii nu favorizează dușmanul ce s-ar multiplica în corpul lor, pentru că dușmanul NU EXISTĂ!”, se arată în postarea doctorului Mihai Craiu.

Medicii de la ATI din mai multe orașe observă un fenomen fără precedent

Din ce în ce mai mulți tineri infectați cu COVID-19 intră în Terapie Intensivă. La începutul pandemiei de coronavirus, în această secție intrau doar persoanele vârstnice, care sufereau de diabet zaharat, boli cardiovasculare, obezitate sau boli pulmonare.

„Au început să intre în secția de Terapie Intensivă și pacienți tineri, sub 40 de ani. Deși nu suferă de alte comorbidități, virusul le atacă extrem de tare plămânii, motiv pentru care au nevoie de îngrijire în ATI. Sunt astfel de cazuri la Iași, dar nu numai. Din ceea ce știu de la medicii din secția de Terapie Intensivă din alte orașe, și la ei sunt internați tineri. Am discutat la Botoșani, unde un pacient de 42 de ani a intrat în această secție deși nu suferea de alte comorbidități. La Suceava este un caz similar, unde un pacient de 38 de ani a fost transferat în ATI după ce starea lui s-a agravat în timp ce era internat în spital”, spune dr. Vasile Cepoi, directorul DSP din Iași.

Adauga un comentariu