Local

Dr. Raluca Prepeliță și-a dat demisia din funcția de director medical al Institutului de Psihiatrie Socola

Publicat: 24 iul. 2021
Dr. Raluca Prepeliță și-a dat demisia din funcția de director medical al Institutului de Psihiatrie Socola

La doar câteva zile de la demiterea lui Bogdan Șaramet de pe postul de manager, dr. Raluca Prepeliță și-a dat demisia din funcția de director medical al Institutului de Psihiatrie Socola.

Dr. Raluca Prepeliță a precizat că decizia nu are legătură cu plecarea fostului manager.

Bogdan Șaramet nu mai este managerulul Instutului de Psihiatrie Socola din Iași. Ministerul Sănătătii este cel care a semnat ordinul de revocare. In locul lui Șaramet a fost numită Conf. dr. SZALONTAY Andreea Silvana.

Conf. dr. SZALONTAY Andreea Silvana a fost în trecut director medical al Institului de Psihiatrie Socola în perioada iunie 2011 și iulie 2014. Aceasta a fost și șeful Secției 6 acuți.

Cine este Conf. dr. Szalontay Andreea Silvana, noul manager al Institutului de Psihiatrie Socola din Iași

Aceasta predă disciplina Psihiatrie în Departamentul Medicale ÎI la UMF Iași, în trecut a fost șefă la secţia VI acuţi. În perioada 2011 – 2014 a fost director medical la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași. În altă ordine de idei, vă aducem aminte faptul că ec. Bogdan Șaramet a fost numit manager interimar la Institutul Socola din Iași încă din 2020. Aflat în subordinea Ministerului Sănătății, ordinul de încetare a interimatului a fost semnat de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

De altfel, conf. dr.  SZALONTAY Andreea Silvana este și membru în Senatul Universității Grigore T. Popa din Iași.

Revenim cu detalii

 
Adauga un comentariu