Prima pagină » Radio » Actualitate » Dragoș Bucur, peripeții la prima întâlnire cu Dana Nălbaru. Cum s-au cunoscut cei doi

Dragoș Bucur, peripeții la prima întâlnire cu Dana Nălbaru. Cum s-au cunoscut cei doi

02 nov. 2023, 15:15,
în Radio

Dragoș Bucur a povestit prin ce peripeții a trecut la prima întâlnire cu Dana Nălbaru, când cei doi au ieșit la restaurant. După cum se știe, actorul suferă de diabet, afecțiune descoperită în 2000, fiind dependent de insulină. Astfel, fiind la restaurant, Dragoș Bucur a scos injecția și și-a făcut o doză de insulină sub ochii uimiți ai actualei sale soții.

Dragoș Bucur este foarte mulțumit de ceea ce a realizat împreună cu Dana Nălbaru din 2005 și până în momentul de față. Copiii lor îi împlinesc cel mai mult. Sofia (16 ani) și Kadri (7 ani) sunt copiii lor biologici, iar Roxana, în vârstă de 11 ani, este fiica lor adoptată.

Dragoș Bucur, peripeții la prima întâlnire cu Dana Nălbaru

Actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 46 ani, a povestit, în cadrul podcast-ului lui Jorge, despre cum a decurs prima sa întâlnire cu Dana Nălbaru, cea care îi este soție de 18 ani. În cadrul podcast-ului său, Jorge a dorit să știe mai multe despre relația actorului cu soția sa. Dragoș Bucur și Dana Nălbaru nu și-au expus, de-a lungul timpului, viața privată.

Dragoș Bucur a fost întrebat despre prima întalnire cu soția sa, dar și despre problemele de sănătate de care acesta suferă. Actorul a declarat că deja s-a obișnuit să trăiască cu această boală, dat fiind faptul că suferă de diabet din anul 2000.

„Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte din… e ca spălatul pe dinți! Pentru unii…”, a menționat actorul.

Dragoș Bucur a oferit și detalii despre prima sa întâlnire cu soția.

„Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de control… Păi cum să fie? După 18 ani avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!”, a spus Dragoș Bucur.

Ce crede Dragoș Bucur despre adopție

Actorul Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, au împreună o fetiță adoptată în vârstă de 11 ani. Acesta privește adopția ca fiind o soluție foarte bună pentru persoanele care nu pot avea copii. Actorul își tratează fetița ca și cum ar fi a lui. Pentru acesta nu contează că nu este copilul său biologic și nu îl oprește absolut nimic să o iubească în continuare.

„Eu am descoperit iubirea unui copil care nu este al meu, dar e al meu acum, fata soției mele, și nici nu mă mai gândesc că e fata vitregă. E fata mea, da! Adică am simțit și simt profund iubirea și dragostea respectivă. M-am mai gândit și am mai văzut diverse persoane care au înfiat și  nu știu, parcă mi-ar plăcea să vină și din interiorul meu. Nu știu de ce simt chestia asta dar  vroiam să știu ce gândește un om când face treaba asta, nu știu dar e o chestie pe care eu vroiam să o întreb la cineva”, a declarat el.

Actorul a menționat, de asemenea, ca este constient de faptul că, din păcate, foarte multe persoane adoptă copii doar pentru a-i abuza și nu au fost luate destule măsuri pentru a evita aceste situații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *