Cultural

Drama care i-a marcat viața lui Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022

Publicat: 06 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drama care i-a marcat viața lui Alex Delea câștigătorul Survivor România 2022
Viata lui Alex Delea a fost plina de momente grele

Alex Delea este marele câștigător al show-ului Survivor România 2022. După aproape 6 luni petrecute în Republica Dominicană, Alex Delea a câștigat titlul de “unicul supraviețuitor” și a plecat acasă cu un cec în valoare de 100.000 euro.

În finala Survivor România au rămas 3 concurenți – Alex Delea, Elena Chiriac și Ionuț Popa. După ce Alex Delea a câștigat finala zilei, Elena Chiriac și Ionuț Popa au depins de voturile publicului pentru calificare. Elena Chiriac a fost aleasă de public și a mers în finală alături de Alex Delea.

Alex Nedelcu, care ajunsese și el aproape de finală, a fost nevoit să părăsească emisiunea după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele. De fiecare dată când îmi voi aminti de «Survivor», îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici”, a spus Alex Nedelcu după eliminare.

Drama care i-a marcat viața lui Alex Delea

Alex Delea are 25 de ani și este barman. Născut în Constanța, el locuiește de mai mulți ani în Spania. Pasionat de sport și tatuaje, Alex Delea se mândrește cu corpul lui atletic și, înainte de Survivor România 2022, publica adesea poze cu el pe conturile sale de socializare.

Crescut doar de mamă, bunică și mătusă, Alex Delea a avut o copilărie destul de grea. A cunoscut lipsurile și a muncit de mic pentru ca familiei lui să nu-i lipsească nimic.

”De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușă-mea au plecat, ca să am ce să mănânc, pentru că până la 4 ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea. Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam 4 ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta și a decis să își ia viața, din păcate”, a povestit Alex Delea, la ”Survivor România 2022”.

Elena Chiriac, prima reacție după ce a pierdut finala Survivor 2022

Concurenta Elena Chiriac din fosta echipă a Faimoșilor a ajuns în lupta pentru marele premiu alături de adversarul ei, Alex Delea, care la început a făcut parte dintre Războinici. După ce aceasta a fost învinsă, a recunoscut că și-ar fi dorit foarte mult să câștige, dar totodată se bucură că Alex Delea a ieșit pe locul întâi dintre toți concurenții de la Războinici. Faimoasa îl consideră cel mai potrivit om pentru marele titlu de învingător.

„Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un loc doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a spus Elena Chiriac lăcrimând, după ce Alex Delea a câștigat cel de-al treilea sezon Survivor.

Adauga un comentariu