Cancan ultimă oră

Drama neștiută a Adrianei Bahmuțeanu! Vedeta a fost abuzată în copilărie

Publicat: 24 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drama neștiută a Adrianei Bahmuțeanu Vedeta a fost abuzată în copilărie
Cunoscuta jurnalistă își aduce aminte cu lacrimi în ochi despre perioada gimnaziului

Cunoscuta jurnalistă își aduce aminte cu lacrimi în ochi despre perioada gimnaziului. Adriana Bahmuțeanu a fost abuzată în copilărie chiar de către învățătoarea ei. A spus totul pe nume și nu s-a mai ascuns nici măcar o secundă!

Deși se presupune că o învățătoare trebuie să îți ghideze pașii și să te învețe la vârsta aceea, realitatea este cu totul alta, iar dovada este chiar drama din copilărie a Adrianei Bahmuțeanu.

Vedeta a recunoscut faptul că a fost agresată în copilărie chiar de către un cadru didactic și că acele momente cumplite prin care a trecut au făcut-o să aibă reacții negative chiar și asupra surorii ei și să aibă un comportament neadecvat. Chiar dacă și-a dat seamă că modul în care o trata pe propria soră era total nepotrivit, jurnalista nu mai avea ce să facă, relația cu aceasta rea deja destul de afectată.

De asemenea, vedeta mai susține faptul că dacă aceste întâmplări aveau loc la momentul actual, învățătoarea ar fi fost arestată.

„A fost un cosmar. Ne bătea pe toți. Dacă se întâmpla acum era arestată și făcea pușcărie, dar pe vremea aia se accepta bătaia. Doamna asta ne pocnea peste degete, ne dădea cu linia peste palme, ne trăgea de urechi, ne trăgea de păr, pe băieți rupea cozile de la mătură. Ne-a traumatizat. Am fost copii traumatizați. Îmi era așa de frică de ea, încât eram foarte timorată. Venea pe la spatele nostru și ne dădea câte un capac. Abuzurile au fost înfiorătoare. M-a făcut albie de porci în fața colegilor. A avut nenumarate plângeri. A venit mama unui coleg și a luat-o de păr pe învățătoare în fața noastră”, a mai adăugat vedeta.

Adauga un comentariu