Din lumea filmului

Drama prin care trece „Gogoasa” din „Trasnitii”, inca din copilarie: «Sunt o persoana cu handicap»

Publicat: 27 aug. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drama prin care trece Gogoasa din Trasnitii inca din copilarie Sunt o persoana cu handicap
Constantin Zamfirescu cu Marlanu din serialul Trasnitii

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut in special pentru interpretarea personajului „Gogoasa” din serialul autohton de comedie „Trasnitii”, a facut dezvaluiri nestiute si nebanuite, legate de starea lui de sanatate. Se pare ca cesta isi poate folosi doar jumatate din capacitatea creierului, in urma unui accident vascular cerebral suferit in copilarie. Constantin Zamfirescu a vorbit despre modul in care acest incident neplacut si-a pus amprenta negativa asupra copilariei sale, dar si a vietii de adult pe care o traieste in prezent.

Indragitul „Costel Gogoasa” din productia TV „Trasnitii”, difuzata de Prima TV, a marturisit dupa multi ani faptul ca a existat un eveniment pe care l-a trait in copilarie si care a avut un puternic impact asupra intregii lui vieti. Actorul Constantin Zamfirescu, in varsta de 50 de ani, impliniti luna aceasta, a dezvaluit problema de sanatate cu care s-a confruntat in urma cu multi ani si din cauza careia in prezent se confrunta cu probleme de coordonare a propriului corp.

Se pare ca acesta a suferit un accident vascular cerebral in copilarie si nu si-a mai putut reveni niciodata complet in urma incidentului, actorul folosindu-si de atunci numai jumatate din capacitatea creierului sau, conform revistei Unica. „M-am saturat! Sunt o persoana cu handicap. Nu-mi e rusine sa afirm asta, pentru ca nu e alegerea mea. Am fost varat cu forta in aceasta lume si am crescut cu ideea ca sunt deosebit de ceilalti. Deosebit in rau. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalti, nu prindeam mingea la fel de bine, nu stiam sa driblez, sa jonglez. Eram postat doar in poarta, tinta suturilor bomba. Sunt stangaci. Stangaci, nu neindemanatic, pentru ca toata partea mea dreapta este busita.. Deosebit in rau”, a sustinut Constantin Zamfirescu in cadrul unei emisiuni tv.

De parca aceste probleme cu care actorul se confrunta inca din copilarie nu erau suficiente, se pare ca acesta nu a avut noroc nici pe linia succesorilor. Din pacate, primul lui copil, o fetita, murit la doar cateva saptamani de la nastere. „Primul copil este un ingeras, o cheama Anastasia. S-a nascut vara, pe 4 august, si s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra mar frumos, inauntru gaunos». S-a intamplat ceva in timpul sarcinii.. Anastasia a fost afectata de doua virusuri, toate organele erau bolnave”, a declarat actorul, in urma cu ceva timp.

In ciuda acestui incident, Constantin Zamfirescu si sotia sa au mai avut doi copii, o fetita si un baiat, cea mica nascandu-se, insa, cu o malformatie. „David a venit la vreo doi ani diferenta, a fost o perioada grea, cu multe tratamente, dar, intr-un final, Gabriela a nascut un baiat sanatos. Cea mica, Sara, s-a nascut cu o malformatie, o tumoare, iar medicii nu au gasit vreo explicatie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor si a ganglionilor limfatici din obrazul drept si din buza superioara dreapta. Acesta malformatie se dezvolta de regula la gat, se umfla ca o gusa, sau la limba, si atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate sa respire, sa manance. Al fetitei mele e in obraz si, cu cat creste in dimensiuni, se mai estompeaza din malformatie. E o problema de estetica, nu de suferinta fizica”, a mai adaugat Constantin Zamfirescu.

Adauga un comentariu