Cancan ultimă oră

Drama prin care trece o prezentatoare TV! Ce a făcut după ce propria soră s-a sinucis

Publicat: 15 dec. 2019

Una dintre cele mai cunoscute vedete din România a trecut prin clipe greu de descris în cuvinte. Nadine a trăiu un adevărat coşmar atunci când sora ei s-a sinucis. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre situația fără ieșire în care s-a aflat.

Nadine a recunoscut că s-a gândit de mai multe ori să renunţe la viaţă, iar momentul cel mai greu al vieţii a fost moartea surorii ei, în urmă cu 9 ani.

Nadine Voindrouh a dezvăluit faptul că au fost mai multe momente în viaţa ei în care s-a gândit că nu mai are pentru ce să trăiască. Ana Voindrouh, sora lui Nadine, a murit pe 23 iunie 2008, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia.

„Era un subiect delicat, acum înțeleg că a fost o situație de viață care mi-a aparținut tangențial. Am fost martorul vieții ei și i-am internalizat destinul. De aceea nu puteam vorbi pe această temă. Omul care am fost a colapsat atunci. Sistemul mi-a fost copleșit și am cedat. M-am dus imediat la psiholog, pentru că nu puteam metaboliza acea realitate.

Terapia m-a ajutat enorm. Sunt recunoscătoare informației pe care am primit-o atunci la nivel intern de a mă duce la terapie. Terapia m-a ajutat să pun situație cu situație, una lângă cealaltă, ca să fac un fir logic al lucrurilor. Acum am înțeles că suntem martorii destinelor unor oameni pe care îi iubim dincolo de cuvinte, însă suntem doar martori.

Fiecare ființă cu destinul ei. Venim separați, însă venim dintr-un întreg. În meditație, fac conexiunea cu întregul. Când faci conexiunea cu întregul, se schimbă narațiunea situației”, a declarat Nadine.
Adauga un comentariu