Cancan

Drama trăită de Ozana Barabancea. Jurata de la „Te cunosc de undeva” și-a pierdut mama la o vârstă fragedă

Publicat: 28 feb. 2021
Ozana Barabancea a trecut prin momente teribile după ce și-a pierdut mama la vârsta de 14 ani

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, a trăit la un moment dat o adevărată dramă. Chiar dacă le-a câștigat simpatia românilor cu vocea ei unică, cu toate astea puțini sunt cei care cunosc acel amănunt tragic din viața ei. Vedeta și-a pierdut mama la vârsta de 14 ani, acest lucru schimbând-o extrem de mult. Ozana a făcut declarații emoționante cu privire la acest aspect tragic din viața ei!

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate soliste de jazz din România, iar acum artista se simte împlinită pe toate planurile. Ozana face furori cu vocea ei incredibilă la toate evenimentele unde este invitată. Mai mult, jurata de la „Te cunosc de undeva” a slăbit foarte mult și se laudă cu o siluetă de invidiat. Invitată la Star Matinal, vedeta a vorbit despre viața ei personală.

Drama trăită de Ozana Barabancea

Aceasta a povestit despre drama vieții ei, și anume moartea mamei sale. Potrivit acesteia, în momentul în care mama sa a murit ea avea 14 ani, acela fiind momentul în care a simțit că totul s-a năruit în jurul ei.

„Eu am avut totul când eram mică, dar la 14 ani, când mi-am pierdut mama, am pierdut tot. Mi-am dat seama că cea mai importantă relație e cea de sânge, relația părinți-copii. Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez vis-a-vis de relația mea cu copiii mei”, a spus Ozana Barabancea.

Totodată, vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai ei. Ozana a recunoscut că între ei au existat momente conflictuale, dar au reușit să treacă peste ele și să echilibreze din nou lucrurile.

„Au fost și momente de tensiune, dar știi cum e. Cum e bine? Să ai bani sau să n-ai bani? Și eu spun așa: e bine să te gospodărești cu bani puțini. Pentru că aia care au bani și rămân fără ei, sunt vai de capul lor. Așa e și în momentele de tensiune”, a continuat artista.

Comunicarea stă la baza rezolvării problemelor

Ozana Barabancea susține că a abordat mai multe modalități pentru a avea o relație specială cu copiii săi. Fie s-a impus, fie a negociat sau a fost răbdătoare, Ozana a declarat că orice problemă poate fi rezolvată printr-o comunicare eficientă.

„Au fost, însă am știut ori să mă impun, ori să negociez, ori să-i determin, o să am răbdare, poate uneori nu sunt cea mai diplomată persoană, dar încerc să mă aduc și să nu iau hotărâri la nervi și să pun în discuție. Dialogul e cea mai la îndemână soluție pentru mine și copiii mei. Indiferent ce ar fi, n-aș face vreo afirmație nelalocul ei despre copiii mei”, a adăugat cântăreața.

Motivul pentru care a divorțat

Ozana Barabancea a divorțat de Sorin Terinte în 2004, iar în momentul de față relațiile dintre ei sunt amiabile. Artista a recunoscut că a pus capăt mariajului din cauza infidelității bărbatului. Ozana i-a mai dat o șansă soțului ei, dar acesta a călcat strâmb a doua oară. Vedeta l-a prins în pat cu un una dintre prietenele sale. În momentul în care a pus capăt căsniciei, aceasta era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cu toate astea, Ozana Barabancea a reușit să treacă peste toate.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra. Ne-am iertat și cu fostul soț. A venit și cu prietena lui la noi, am mâncat cu toții la masă. Nu o consider o străină, femeia nu are nicio vină că am divorțat. E o fată civilizată, când ne strângem toți râdem de ne tăvălim pe jos”, a declarat Ozana Barabancea în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu