Local

Drama unei femei din Iași. Își caută disperată tatăl după ce a dispărut de aproape o lună: „S-a urcat în tren și nu a mai ajuns la destinație” – FOTO

Publicat: 02 aug. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Drama unei femei din Iași. Își caută disperată tatăl după ce a dispărut de aproape o lună S-a urcat în tren și nu a mai ajuns la destinație - FOTO
Bărbatul de 75 de ani este dispărut de pe data de 11 iulie 2023

O femeie din Iași își caută disperată tatăl după ce acesta a dispărut fără urmă. Bărbatul s-a urcat într-un tren spre Constanța și nu a mai fost văzut vreodată

Totul a început pe data de 11 iulie, când Ioana Aurora și-a urcat tatăl în trenul spre Constanța. Gheorghe Miron, cunoscut drept părintele Pantelimon după călugărie, trebuia să meargă la Mănăstirea Sfântul Filip din Adamclisi. Doar că nu a mai ajuns niciodată, iar acum este căutat de toți apropiații.

Dispărut după ce a urcat în tren

 o poză cu părintele Pantelimon
Ultima dată când a fost văzut era pe 11 când a urcat în trenul de Iași-Mangalia

Bărbatul de 75 de ani suferea de anumite probleme de sănătate și a mai întâmpinat episoade în care a avut pierderi de memorie. Totuși, acesta a fost de multe ori cu trenul pe ruta Iași – Constanța, iar o prietenă de-a fiicei sale trebuia să îl ajute să meargă la microbuz în Constanța. Doar că, odată ce trenul a oprit pe peronul gării, călugărul a fost de negăsit.

„Eu împreună cu verișoara mea l-am urcat pe tatăl meu în tren, pe data de 11 iulie. El trebuia să ajungă la Mănăstirea Sfântul Filip din Adamclisi, doar că nu a mai ajuns niciodată, iar de atunci tot îl căutăm. O prietenă de-a mea era și ea în tren și am vorbit să-l ajute când coboară în gara din Constanța, să îl ducă la microbuz. El are 75 de ani, chiar ieri i-a împlinit, se deplasează destul de greu, a avut și probleme de sănătate, cancer de colon. Doar că în ziua aia am primit mesaj de la prietena mea că nu l-a găsit pe tata când a coborât pe peron. S-a uitat după el în tren, pe peron, l-a așteptat, dar nimic, nu știm ce s-a întâmplat.

El era îmbrăcat în civil, nu era în haine monahale, avea niște pantaloni de culoare gri și un pulover de culoare verde pe el și o pereche de papuci sport. Numele său este Gheorghe Miron, iar după călugărie este cunoscut drept părintele Pantelimon, dar toți apropiații îl strigau Moșu”, povestește Ioana Aurora.

Femeia îl caută disperată

o poză cu părintele Pantelimon
Părintele trebuia să ajungă la Mănăstirea Sfântul Filip din Adamclisi

Ioana Aurora a fost alertată imediat de prietena sa, iar de atunci a început să îl caute mereu. A sunat imediat pe la toate cunoștințele să verifice dacă au auzit ceva de el. Din păcate, nici cei de la mănăstire nu au vreun răspuns. Femeia a fost la poliție și a oferit toate informațiile, iar tot ce i-a mai rămas e să spere că tatăl ei este bine și îl va vedea din nou.

„Am sunat peste tot, la mănăstire, la cunoștințe, dar nimic, nu aveau nicio informație. Am fost și la poliție, până la urmă, și se fac investigații, nu a dat încă nimeni de el. Într-adevăr, după ce a avut cancer, mai avea pierderi de memorie, începea să uite, dar am spus că nu e atât de grav. Acum sperăm să fie găsit, din câte am înțeles, polițiștii au început să cerceteze, așa mi-au spus preoții de la Adamclisi”, mai adaugă Ioana Aurora.

Ioana Aurora își caută disperată tatăl acum, după ce acesta a dispărut subit. Ea încă mai speră că este teafăr și-l va putea vedea din nou.

Comentarii
Adauga un comentariu