Actualitate

Drama unui bărbat bolnav de coronavirus! Când și-a revenit din comă a aflat că mama și tatăl vitreg au murit

Publicat: 06 aug. 2020
Drama unui bărbat bolnav de coronavirus
Scott Miller a aflat că i-au murit părinții după ce și-a revenit din comă

Drama unui bărbat bolnav de coronavirus. Momente teribile pentru un bărbat de 43 de ani din Scoția, care abia și-a revenit din comă. Scott Miller a suferit enorm timp de trei săptămâni în spital. Însă acum medicii i-au dat o veste teribilă cu privire la familia lui – părinții lui au murit.

Timp de trei săptămâni, Scott Miller s-a zbătut între viață și moarte pe un pat de spital din cauza coronavirusului. În cele din urmă, bărbatul de 43 de ani din Scoția și-a revenit miraculos. El așteaptă o confirmare a testului negativ pentru a putea fi externat. Însă după ce și-a revenit din coma, a primit o veste cutremurătoare din partea medicilor care l-au îngrijit.

Bărbatul a pierdut doi membri ai familiei în timp ce se afla în comă. Astfel, atât mama sa, (Norma Miller), cât și tatăl vitreg al lui Scott Miller și-au pierdut viața din cauza noului coronavirus. Vestea pe care i-au dat-o medicii l-a terminat psihic pe bărbatul de 43 de ani. Sfâșiat de durere, Scott a dezvăluit că ar fi preferat să nu se mai trezească din comă.

Drama unui bărbat bolnav de coronavirus

După cum povestește Scott, cei trei locuiau împreună de ani buni și erau, practic, de nedespărțit. Acum i-a mai rămas alături doar Sharlene, cumnata sa. Astfel, Sharlene a promis că-l va ajuta să treacă peste această dramă imensă.

„Când m-am trezit, am presimțit că ceva s-a întâmplat cu mama mea. Dar când mi-a spus asistenta, am fost șocat. A fost foarte dificil. Nu puteam să cred că virusul mi-a luat două persoane care erau parte din viața mea de zi cu zi”, a declarat Scott Miller.

Înainte de a intra în comă, bărbatul și-a vizitat mama, chiar dacă era grav bolnav. Însă mărturisește că nu reușește să își amintească aproape nimic din ce i-a spus femeia care i-a dat viață. De asemenea, până să se infecteze cu CoVid-19, bărbatul cântărea 140 de kilograme. În urma bolii a pierdut peste 22 de kilograme și este obligat acum să învețe să meargă din nou. Scott va mai rămâne în spital pentru ca medicii să îl poată monitoriza până la recuperarea completă.

Cumnata îi va fi alături în aceste momente teribile

Sharlene Miller, cumnata lui Scott, a dezvăluit pentru sursa citată vestea cruntă primită chiar în momentul în care se pregătea de funeraliile celor două rude răpuse de coronavirus. Medicii i-au transmis că bărbatul are nevoie de un miracol pentru a se trezi din comă.

„M-am simțit ușurată la gândul că Scott și-a revenit. Nu aș fi putut suporta să îl pierd și pe el din cauza acestei boli.

Am fost foarte nerăbdătoare să îl văd și să-i transmit că voi rămâne alături de el până la capăt. Împreună vom depăși momentul dureros”, a spus femeia.

Cazuri de coronavirus confirmate în Scoția

Până pe 5 august 2020, în Scoția au fost confirmate, în total, 18.781 de persoane care s-a îmbolnăvit de coronavirus. Crestere față de ziua precedentă a fost de 64 de cazuri. Dintre acestea, 4167 de persoane au fost declarate vindecate. Din nefericire, 2491 de persoane au decedat. De menționat că primul pacient confirmat a fost la începutul lui martie.

Drama unui bărbat bolnav de coronavirus. Acum, după ce și-a revenit din comă, Scott Miller consideră că lumea nu i-a în serios situația. „Virusul e real și ia vieți”, a mai spus Scott.

Adauga un comentariu