Local

Drumurile din comuna Mogoșești-Siret, județul Iași, vor fi asfaltate. Proiectul are o valoare de peste 3,2 milioane de lei

Publicat: 11 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drumurile din comuna Mogoșești-Siret județul Iași vor fi asfaltate. Proiectul are o valoare de peste 32 milioane de lei
Drumurile din comuna ieșeană Mogoșești Siret vor fi asfaltate

Drumurile din comuna Mogoșești-Siret vor fi asfaltate. Procedura de licitație a fost lansată pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice

Primăria din comuna Mogoșești-Siret, județul Iași, a lansat procedura de licitație privind contractarea serviciilor de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție a lucrărilor de modernizare a drumurilor din localitate.

Drumurile din comuna ieșeană Mogoșești-Siret vor fi asfaltate

Potrivit informațiilor publicate în cadrul licitației de pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), drumurile din satele Mogoșești-Siret, Tudor Vladimirescu și Muncelu de Sus vor fi asfaltate.

„Lucrările care se propun a fi realizate prin documentația tehnică sunt:  Se propune reabilitarea si modernizarea a 2,805 km de drumuri de pe teritoriul administrativ al comunei Mogoșești-Siret, județul Iași. Localizarea amplasamentului este:  în județul Iași, în partea de Vest a acestuia, la distanță de 84 km de municipiul Iași; Din punct de vedere al tratării aspectelor tehnice, documentația de faţă va fi structurata astfel: Sat Muncelu de Sus 1. Strada Eroilor modernizata de la km 0+000 la km 0+721.00; 2. Strada Islazului, modernizata de la km 0+000 la km 0+176; 3. Strada Hotarului, modernizata de la km 0+000 la km 0+298; 4. StradaMihai Eminescu, modernizata de la km 0+000 la km 0+267; 5. Strada Anton Pann, modernizata de la km 0+000 la km 0+150; 6. Strada Viilor, modernizata de la km 0+000 la km 0+846; Satul Tudor Vladimirescu”, se arată în documentele publicate pe SEAP.

Este important de precizat faptul că procedura de licitație a fost lansată ieri, 10 aprilie 2024, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până la data de 26 aprilie 2024. Contractul are o valoare de 3.224.160,93 lei, fără TVA.

Constructorii se bat pe contractul pentru modernizarea drumurilor din comuna Mădârjac, județul Iași

Primăria Mădârjac a publicat procedura de licitație pe data de 5 martie 2024. Contractul are ca obiectiv modernizarea drumurilor de interes local, iar valoarea acestuia este de 6.007.781 de lei, fără TVA. Până la data-limită, cinci oferte financiare au fost depuse.

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), cinci oferte financiare au fost depuse în cadrul procedurii de licitație. Este vorba despre SC Enviro Construct SRL, administrată de Dan Chihaia, care a anunțat ca subcontractant SC Roni Holding Invest SRL, condusă de Tiberiu Doboș. Dan Amurăriței, patronul firmei Danlin XXL, a depus oferta financiară la fel ca Geogest Construct SRL, administrată de Constantin-Iulian Tincu, dar și asocierea Eky-Sam SRL, controlată de Radu Marian Samoilă, împreună cu Artcon Way SRL, controlată de Alexandru Rotaru.

Ofertele financiare depuse sunt în stadiul de evaluare calificare și tehnică, iar data-limită a procesului de verificare este 21 iunie 2024, în cazul în care nu va fi prelungit. Este important de precizat faptul că, potrivit informațiilor publicate în cadrul procedurii de licitație de pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, proiectul de modernizare a drumurilor de interes local din comuna ieșeană Mădârjac este finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”.

Drumurile din comuna ieșeană Mogoșești-Siret vor fi asfaltate. Contractul are o prevedere financiară de peste 3,2 milioane de lei.

Adauga un comentariu