Magazin

Ducu Ion a inselat-o pe Diana Dumitrescu cu soliste din trupa LaLa Band

Publicat: 07 iun. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ducu Ion a inselat-o pe Diana Dumitrescu cu soliste din trupa LaLa Band
1

Diana Dumitrescu a ramas cu un gust amar dupa cei patru ani de mariaj cu regizorul Ducu Ion. Conform unor surse din trustul MediaPro, actrita l-a surprins pe sotul ei cu o tanara din LaLa Band, trupa care a jucat si in „Pariu cu viata” la Pro TV. Desi mama regizorului a incercat sa-i impace, Diana a refuzat, potrivit click.ro.

Prietenii Dianei Dumitrescu (29 de ani) incearca de cateva zile sa gaseasca motive pentru care actrita s-a despartit de sotul ei, Ducu Ion (31 de ani). Pe langa faptul ca actrita de la postul tv ACASA a declarat ca-si dorea foarte mult un copil, iar acesta nu a aparut inca, surse din apropierea celor doi spun ca ar mai exista un motiv pentru care Diana si Ducu au inaintat recent actele necesare divortului.

„A avut cateva aventuri cu niste soliste din trupa LaLa Band, iar cu una dintre ele l-a prins chiar Diana”, a povestit ieri, pentru Click!, un apropiat al actritei. Se pare ca frumoasa blonda, cunoscuta mai ales pentru rolul din telenovela „Regina”, banuia de ceva vreme incoace ca sotul ei nu-i mai este fidel.

„Avea ceva suspiciuni, dar a ramas inmarmurita cand l-a prins pe Ducu asupra faptului, acum vreo doua luni”, a spus aceeasi sursa.

In ciuda faptului ca Ruxandra Ion, mama producatorului Ducu Ion si directorul postului tv ACASA, a incercat sa-i impace in mai multe randuri, cei doi au ales sa mearga pe cai diferite.

Adauga un comentariu